Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP susține că marele câștigător al Congresului PNL este Klaus Iohannis

prosport.ro
CTP Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu afirmă că după Congresul PNL desfășurat sâmbătă, adevăratul câștigător este Klaus Iohannis care a fost „reales președinte PNL”.

„La acest congres președintele PNL a fost reales, Klaus Iohannis. Era președinte în 2014 înainte de a deveni președintele țării și acum a fost reale. Ce s-a întâmplat în relatia Klaus Iohannis – Ludovic Orban care a generat ce a fost la congres pentru mine își avea de mult explicația. 2014, vara, într-o replică a lui Klaus Iohannis, care nu era nici candidat, atunci se bătea cu Crin Antonescu pentru președinția PNL.

Am avut o discuție cu Iohannis, prima și ultima, din aceea discutie o să decupez o replică. Eu îl întreb ce veți face cu Ludovic Orban și domnul Iohannis imi spune: 'O să-l las să-și facă numărul'. Și l-a lăsat”, a povestit gazetarul, într-un interviu acordat Digi24.

CTP mai opinează că sfârșitul lui Ludovic Orban în fruntea PNL nu a venit de la Klaus Iohannis ci de la alți lideri ai PNL care au considerat, după alegerile parlamentare din decembrie 2020, că nu mai este de folos partidului.

„Klaus Iohannis nu a inițiat această cădere a lui Orban, ci liderii importanți ai PNL au considerat că Orban este epuizat după alegerile din 2020, nu mai poate să livreze partidului nimic, ba mai mult a dezavantajat partidul băgându-se la negocieri pentru funcția aia de președinte al Camerei”, a spus Cristian Tudor Popescu.

"Era previzibil și Orban știa asta (că va pierde, n.r.) și totuși a dus-o până la capăt cu acei troglodiți din sală, care zbierau, care au mers până în creierul pane ars. Cum poți să vii cu lozinci în sala de tipul vrem libertate nu comunism, supererou Orban. Care comunism, cine venea cu comunism în sală?”, a mai spus CTP.

Florin Cîţu este noul preşedinte al PNL, după ce a fost votat de majoritatea delegaţilor prezenţi la Congresul PNL de astăzi, 25 septembrie 2021. Florin Cîțu a obținut 2.878 de voturi, 60,2% din numărul voturilor valabile. Ludovic Orban a obținut 1.898 de voturi, 39,7%. 72 de voturi au fost anulate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.