Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP despre 'cocotierii' lui Dragnea: 'Sper să dea SOCOTEALĂ ce a făcut cu milioane de euro'

ctp cristian tudor popescu

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre dezvăluirile făcute de Rise Project privind afacerile imobiliare ale lui Liviu Dragnea dar şi despre milionul dispărut din declaraţia de avere. "Am cumpărat cocotieri!", a răspuns ironic Liviu Dragnea. "Sper ca Dragnea să revină asupra răspunsului şi să dea socoteală ce a făcut cu milioane de euro”, a spus jurnalistul.

"Înţeleg că Dragnea a vândut terenuri din Teleorman, nu din Brazilia, ţara cocotierilor. Asta e ştirea: că Dragnea a vândut terenuri şi a obţinut bani. Erau terenurile lui, obţinute cum?!

Citește și: Răspunsul PSD după ce Iohannis a amânat referendumul: 'JOC DE GLEZNE'

Din toată povestea asta braziliană nu am reținut nimic. Până acum am văzut ştiri făcute cu Lambada pe sonor, cu piscine şi comentariul că se întâlnea acolo cu milionarul român Costel Comana. Nu aduce nimic incriminant pentru Dragnea.

Întrebat fiind unde e milionul de euro, el a răspuns: am cumpărat cocotieri.

În calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, atunci când eşti întrebat nu despre câte amante ai, ci ce ai făcut cu banii rezultaţi din vânzarea unor terenuri prezente în declaraţia de avere - o întrebare extrem de justitificată a presei la care Dragnea răspunde: am cumpărat cocotieri - asta n-are voie să facă Dragnea.

Dragnea trebuie să răspundă pentru că a răspuns aşa. Sper ca Dragnea să revină asupra răspunsului şi să dea socoteală ce a făcut cu milioane de euro”, a comentat Cristian Tudor Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.