Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP îl critică pe ambasadorul SUA: 'E o premieră în istoria relaţiilor diplomatice'

CTP

Cristian Tudor Popescu îl critică pe Hans Klemm, ambasadorul SUA în România. Jurnalistul consideră că gestul diplomatului de a se afişa în public alături de Valeriu Zgonea este "o premieră în istoria relaţiilor diplomatice".

"Îi mai lipsea barosul cu care intenţiona să spargă zidul Casei Poprului alături de Roger Waters", a comentat ironic CTP, care susţine că demersul lui Klemm "încalcă toate uzanţele politice şi diplomatice".

"Este inexplicabil pentru mine", a mai afirmat CTP, la Digi 24. Întrebat dacă susţinerea indirectă arătată de Klemm îl va ajuta pe Zgonea să rămână preşedinte al Camerei Deputaţilor, CTP a răspuns: "Ce, o să cadă pe spate Dragnea că s-a afişat domnul Klemm cu domnul Zgonea? Puţin îi pasă. Are socotelile lui interne."

"Domnul Zgonea este un persoană care nu are nicio cădere, nicio putere cu privire la problemele pe care le-a enumerat domnul Klemm. Din poziţia de preşedinte într-un picior de scaun, domnul Zgonea nu poate să rezolve nimic din tot ce a enunţat domnul Klemm. (...) Ne aflăm în faţa unei discriminări. A ales un politician aflat într-o conjunctură cât se poate de specială în momentul de faţă să iasă cu el într-o conferinţă de presă. Nu se justifică după părerea mea sub nicio formă", a mai declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Vezi şi: Ambasadorul SUA critică un proiect de lege. Ce a mai discutat cu Zgonea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.