Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP îl desființează pe Nicolae Ciucă: 'Încercările de a avea umor ale lui pot împinge la sinucidere un bou adult'

captura youtube
Cristian Tudor Popescu CTP

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu comentează într-un editorial postat pe Republica „zbaterile” PNL pentru comasarea alegerilor, comparându-l cu un „bordel de lux” care „pierde întruna din clientelă”. De asemenea, jurnalistul lansează un atac fără precedent la adresa lui Nicolae Ciucă pe care îl face „natantol”. „N-am să înțeleg niciodată cum acest Ciucă a ajuns general și șef al Armatei. Are vocabularul unui corigent de gimnaziu, adică nu e analfabet funcțional, e mai degrabă analfabet. Începe orice frază fără să știe unde vrea s-o ducă. Se împotmolește după câteva cuvinte în mâlul minții sale, emite un număr nesfârșit de ăăă-uri. Când reușește să articuleze câteva propoziții succesive, pare că le-a învățat pe dinafară, repetându-le ore în șir în fața oglinzii. N-a comentat niciodată în termeni militari profesionali războaiele din Ucraina și Gaza. Nu i-am descoperit niciodată nici cel mai mic licăr de inteligență în vorbire. Încercările de a avea umor ale lui Ciucă pot împinge la sinucidere un bou adult”, mai spune CTP în editorialul pe care vi-l prezentăm mai jos.

„Se întâmplă că un bordel de lux pierde întruna din clientelă. Strânși cu ușa, managerii stabilimentului schimbă decorațiunile interioare, schimbă paturile și canapelele, pun altă muzică ambientală, îmbracă fetele și le parfumează după indicațiile unui designer celebru. Și... nimic. Deverul continuă să scadă. Până când un client, mai din topor, ascultă lamentațiile amărâtului patron, plătește prestația și, înainte de a pleca, glăsuiește: „De ce nu încercați să schimbați curvele?”.

Din păcate, nu am altă reprezentare pentru ce face PNL. Se târguiește la nemurire pe comasarea localelor cu europarlamentarele, a parlamentarelor cu prezidențialele, pune la cale stupida „rocadă” prezidențială, liderul PNL Vâlcea cere alianță cu AUR, Blaga solicită ruperea hamului ca să nu moară calul, adică ieșirea PNL de la guvernare, în nădejdea că vor aduna voturi în opoziție. Canapele, tapete, muzici, parfum. Toate astea, când în fruntea partidului, ca principal vector de imagine și prezidențiabil, este un natantol.

N-am să înțeleg niciodată cum acest Ciucă a ajuns general și șef al Armatei. Are vocabularul unui corigent de gimnaziu, adică nu e analfabet funcțional, e mai degrabă analfabet. Începe orice frază fără să știe unde vrea s-o ducă. Se împotmolește după câteva cuvinte în mâlul minții sale, emite un număr nesfârșit de ăăă-uri. Când reușește să articuleze câteva propoziții succesive, pare că le-a învățat pe dinafară, repetându-le ore în șir în fața oglinzii. N-a comentat niciodată în termeni militari profesionali războaiele din Ucraina și Gaza. Nu i-am descoperit niciodată nici cel mai mic licăr de inteligență în vorbire. Încercările de a avea umor ale lui Ciucă pot împinge la sinucidere un bou adult.

Impresia teribilă pe care mi-o dă constant acest om e că nu înțelege absolut nimic din ce spune și face.

Singura justificare imaginabilă pentru funcțiile în care a fost proptit natantolul mi se pare nevoia de relaxare a lui Iohannis, între vacanțe: să se uite la unul mai prost decât el.

Partidul nu are în acest moment niciun purtător de cuvânt și imagine, cu excepția respingătorului saltimbanc Rareș Bogdan. PNL nu este mâncat de PSD, AUR, Șoșoacă sau USR, ci de propriile-i meschinării, parvenitism, demagogie, șulfărie râncedă, politici de bodegă. După părerea mea, până în alegeri va cădea la nivelul Forței Dreptei, poate chiar mai jos. Și va trage România cu el”, scrie Cristian Tudor Popescu pe Republica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.