Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP îl ironizează pe Liviu Dragnea, după ce liderul PSD a anunțat o lege anti-defăimare: 'A fost cineva făimat în ţara asta'

CTP

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 propunerea PSD de a promova un act normativ în baza căruia vor fi sancţionate persoanele care denigrează imaginea României în exterior.

"Înţeleg că ar trebui să existe o lege antidefăimare. Dacă există defăimare, oare există şi făimare? A fost cineva făimat în ţara asta?

Citește și: Elena Udrea 'ÎI DĂ DE GOL' pe Liviu Dragnea şi Victor Ponta: 'M-a ŞOCAT'

Ce înseamnă a fi făimat? Înseamnă ce spunea Mircea Cosma despre Victor Ponta - 'Victor Ponta e o galaxie'. Spuneam atunci că nici Ceauşescu nu s-a ridicat... adică el, geniul Carpaţilor, dar galaxie.... asta e a făima pe cineva. Mă gândesc că nu există verbul, dar îl facem acum.

Antidefăimare ce poate să însemne? Luăm 'anti' şi cu 'de', ele se anihilează la fel cum se anihilează o particulă cu o antiparticulă. Rămâne făimare, deci să poată să beneficieze cei mai buni fii ai poporului de faimare. Să avem făimare! - ăsta e sensul legii antidefăimare a lui Liviu Dragnea”, a declarat CTP.

Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a susţinut luni că formaţiunea sa va promova un act normativ în baza căruia vor fi sancţionate persoanele care denigrează imaginea României în exterior. El a declarat într-o emisiune televizată că propunerea "nu va opri libera exprimare", însă va reglementa situaţiile de defăimare a ţării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.