Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, reacție după ultima escapadă a lui Ilie Năstase: Serviciul uriaș pe care l-ar face zisei Românii nemaionorând-o cu prezența

ctp cristian tudor popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu consideră că Ilie Năstase „ar face un serviciu uriaș României” dacă ar pleca din țară - cum a și spus de altfel că va face, după ce a fost prins băut la volan, pentru a doaua oară, și apoi a jignit o jurnalistă.

„I-am promis lui Ilie Năstase că n-o să scriu nimic dacă se va întâmpla să sară fileul negru înaintea mea. În clipa de față însă, d-sa e sănătos și voios. Prin urmare:

Ilie Năstase acuză România că l-a turnat, deși el decât a băut... Și s-a suit la volan. Că așa l-a luat, din nou, Poliția.

La întrebările cât se poate de civilizate ale unei jurnaliste, militarul Armatei Române răspunde: „Care român nu bea o bere, două, și pe urmă se urcă la volan? Toți prietenii mei fac așa...”. Adică, gen. Năstase îi califică pe toți românii drept un popor de infractori și, ca supliment, își toarnă prietenii în direct.

Când jurnalista îl întreabă, logic, dacă afirmă că toți prietenii săi conduc sub influența alcoolului, Ilie Năstase reacționează făcând-o „proastă” și „idioată”. Și anunță, denunță, amenință că se cară din țară.

În caz că s-ar ține de cuvânt, mă întreb dacă beneficiile de imagine aduse României de campionul Ilie Năstase n-ar fi depășite de serviciul uriaș pe care l-ar face zisei Românii nemaionorând-o cu prezența.” a postat pe pagina sa de socializare Cristian Tudor Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.