Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, iritat de gestul lui Ludovic Orban: De ce a simțit nevoia să spună așa ceva?

Captura TV
CTP Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu (CTP) a afirmat, vineri, la Digi24, că declarația premierului Ludovic Orban despre aplicarea unei simple “mustrări” celor care încalcă regulile stării de alertă este o încercare a liderului PNL de “a mai câștiga ceva voturi”.

„(Protestatarii din Piața Victoriei – n.red.) Au ieșit acum, după ce domnul Orban, în ideea de a mai câștiga ceva voturi, după ce a pierdut destule din pricina măsurilor aspre care s-au luat în aceste două luni, vine și, după o însemnată sforțare a creierilor domniei sale, emite următoarea liniștire, asigurare: 'Până luni nu se dau decât mustrări. Amenzi nu se dau. Se dă mustrare. Vă mângâiem pe cap, până luni'. De ce a simțit nevoia să spună așa ceva distinsul? Putea s-o lase cum a căzut aseară, cum au dat-o cei trei arhangheli, Sfânta Treime. A ținut el: 'De la mine, de la Orban, numai mustrare. Nu dăm amenzi. Eu sunt Orban cel bun. Orban cel rău e la Budapesta'”.

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Alba, că, deocamdată, cei care nu respectă regulile impuse în perioada stării de alertă vor primi o mustrare de la forțele de ordine. De asemenea, prim-ministrul a explicat că va fi derulată o campanie largă de informare a cetățenilor cu privire la aceste reguli, iar, ulterior, cine nu le respectă va fi amendat.

Vezi și: OFICIAL - Noile restricţii de circulaţie în starea de alertă. Apare o nouă declaraţie pe propria răspundere/ MODEL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.