Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP l-a DESFIINȚAT pe Ciorbea: 'Cum arată un fost lider PNŢCD în situaţia de SLUGĂ a PSD?'

c

Cristian Tudor Popescu a criticat declaraţiile preşedintelui CCR, Valer Dorneanu, pe care le-a calificat drept "groteşti", precum şi atitudinea servilă a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea.

„Mi s-au părut groteşti justificările domnului Dorneanu. .... ce presiune? Eşti judecător al CCR, dumneata nu eşti om, trebuie să fii un mort viu în funcţia aia. Eşti o faţă de piatră - legea, constituţia milimetru cu milimetru”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Citește și: Florian Coldea e OBIȘNUIT cu anchetele SRI: A mai fost implicat într-un scandal de AMPLOARE

Cristian Tudor Popescu a lansat un atac mai dur la adresa lui Victor Ciorbea. „Mulţi nu ştiu, la noi memoria e scurtă...omul acesta a fost liderul partidului lui Corneliu Coposu. Acest slugoi actual, lacheu de PSD nu e prima dată când e prompt. Poporul e fie Oprescu, fie Dragnea, toate aceste persoane se transformă în popor. De aceea domnul e Avocatul Poporului. Ceea ce e teribil... cum arată un fost lider PNŢCD, fost premier al României care ajunge în situaţia de slugă a PSD. Cum poţi să faci aşa ceva? Când ai avut un anume post, nu te joci”, a spus cunoscutul jurnalist.

Preşedintele Curţii Constituţionale (CCR), Valer Dorneanu, a declarat, joi, că sesizarea Avocatului Poporului în ceea ce priveşte Legea 90/2001, care nu permite celor condamnaţi penal să fie membri ai Guvernului, este „o speţă foarte complicată” şi că, din acest motiv, nu a stabilit încă un termen de judecată.

Legea 90/2001, care interzice persoanelor condamnate penal să fie membri ai Guvernului, a fost atacată la CCR de către Avocatul Poporului pe 5 ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.