Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP: 'Dacă iese Patriarhul la televizor și face acest anunț... Da, acesta ar fi un ajutor extraordinar dat campaniei de vaccinare'

Digi24
CTP Cristian Tudor Popescu

Scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu susține că un anunț din partea Patriarhului Daniel ar putea să accelereze campania de vaccinare din România. Popescu are cuvinte de laudă despre preoții care se implică acum în această campanie, însă este de părere că puterea exemplului dat de Patriarhul Daniel ar fi molipsitoare în sens bun printre persoanele din mediul rural.

„E suficient ca Patriarhul Daniel să comunice: 'Azi m-am vaccinat. Pentru că vaccinul e și el de la Dumnezeu. Rapelul îl fac pe data de...'. Dacă iese Patriarhul la televizor și face acest anunț... Da, acesta ar fi un ajutor extraordinar dat campaniei de vaccinare.

Lucrurile  acestea sunt bune ce se fac acum (n. r.: cu referire și la cooptarea preoților la campania de vaccinare în sate). Întrebarea e de ce nu s-au făcut până acum?

Bineînțeles, aici și primarul are un rol. Nu puteau să o facă de la început? În ianuarie să vorbească cu edilii? Ce i-a împiedicat? N-au realizat că în chestiunea asta a vaccinului, care e totuși sensibilă, delicată, i se introduce, totuși, omului ceva în corp... Omul poate să fie anxios, poate să aibă suspiciuni. Aici este esențială comunicarea de la om la om. Au crezut că e esențială suficientă prin televizor. Ei, uite că nu”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.