Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, reacție extrem de acidă după verdictul primit de Simona Halep: 'O prostie! Roxadustat nu e zahăr pudră'

prosport.ro
CTP Cristian Tudor Popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut o reacție fermă și critică în legătură cu verdictul primit de către Simona Halep (31 de ani) în cazul său de dopaj.

În cursul zilei de marți, 12 septembrie, Agenția Internațională de Integritate în Tenis a anunțat verdictul în cazul de dopaj al Simonei Halep: o suspendare de patru ani din orice activitate sportivă, după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat la US Open 2022. Românca a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, astfel că și-a ispășit deja un an din pedeapsa primită.

După aflarea veștii despre această suspendare severă, Cristian Tudor Popescu a exprimat critici dure la adresa avocaților sportivei, potrivit informațiilor din Prosport.

„O prostieee! Apărarea ei a fost o prostie! Am spus asta de nu știu câte ori. Am fost revoltat să văd atâtea amânări repetate, dar cum au ales avocații să o apere…

Am fost șocat! Păi, ce? Roxadustat e zahăr pudră să se găsească în suplimente de efort? E aberantă apărarea. Decizia e decizie, nu avem ce să facem”, a spus Cristian Tudor Popescu, pentru sursa mai sus menționată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.