Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP s-a dezlănțuit în a doua zi de Crăciun, după ce mii de români au sunat 'disperați' la 112. Ce le urează acestora

www.digi24.ro
CTP

Cristian Tudor Popescu are un mesaj pentru mii de români în a doua zi de Crăciun. Jurnalistul le-a urat românilor care abuzează de serviciile medicale în această perioadă să plătească integral contravaloarea tratamentelor de care beneficiază.

"Urare cu belșug de Sărbători. Miilor de români care, ca și anul trecut, ca și în alți ani au sunat disperați la 112, ajungând și prin spitale în urma agresiunii sarmalelor, piftiei, caltaboșilor, cozonacilor și băuturii cu care s-au ghiftuit din belșug, le urez să fie obligați să plătească la prețuri integrale asistența medicală și medicamentele consumate pe ei. După care, n-au decât s-o ia de la capăt", a postat Cristian Tudor Popescu pe Facebook.

Situație explozivă în Iran - Decizia radicală a autorităților pentru a împiedica răspândirea protestelor

Peste 1.000 de persoane din Capitală au solicitat ajutorul ambulanței în ultimile 24 de ore, care au acuzat probleme digestive sau au consumat prea mult alcool. Dintre acestea, 726 au fost urgențe cod roșu, iar 13 persoane au încercat să se sinucidă.

„În ultimile 24 de ore, 1.098 de persoane au avut nevoie de ambulanța București-Ilfov. Dintre acestea, 726 de persoane au prezentat urgențe de cod roșu, respectiv cazuri foarte grave și urgențe de cod galben. Dintre persoanele care au prezentat urgențe, 49 de persoane se aflau în loc public când au avut nevoie de ambulanță. S-a solicitat ambulanța pentru toate motivele de solicitare, ca în orice zi a anului”, a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanța București-Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.