Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP spulberă USR, după reclamarea DNA la Comisia Europeană: 'Acești lifuroi stricați... Mă doare mai rău decât votul pentru Iliescu'

Adevărul
CTP-Cristian-Tudor-Popescu

CTP spulberă USR, după reclamarea DNA la Comisia Europeană: 'Acești lifuroi stricați... Mă doare mai tare decât votul pentru Iliescu'

USR atrage atenția Comisiei Europene asupra „acțiunilor îngrijorătoare și nejustificate ale unui procuror, respectiv ale procurorului-șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) din România, de a pune sub acuzare foști miniștri pentru participarea României la achiziția de vaccinuri anti-COVID-19, în ciuda lipsei unor dovezi sau suspiciuni rezonabile de corupție” (mai multe, aici). Scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu susține că gestul celor de la USR doare „mai rău” decât votul pentru Ion Iliescu.

„Doare mai rău decât Iliescu! Cred că mi s-a dus tensiunea la 18, de când am văzut știrea că USR reclamă în scris DNA la Comisia Europeană pentru dosarul achizițiilor de vaccinuri, după cum urmează: „În acest caz, nu este acuzat doar un fost ministru USR, ci întregul răspuns al Uniunii Europene la cea mai mare criză de sănătate din istoria recentă”. Minciună neagră, de tipul „dai în mine, dai în tine, dai în fabrici și uzine”. DNA nu acuză sub nicio formă Comisia Europeană. Dimpotrivă, precizează că UE a acordat 5 zile României pentru a-și face socotelile și a hotărî câte vaccinuri dorește să achiziționeze”, a precizat Cristian Tudor Popescu, pe pagina sa de Facebook, unde a făcut o analiză a reclamației celor de la USR.

Argumentele antivacciniste ale procurorului DNA, incluse în documente oficiale, sunt incompatibile cu o Europă modernă”. Minciună neagră. Argumentele procurorului nu pun la îndoială în niciun fel necesitatea și eficiența vaccinării, se referă doar la legalitatea, nici măcar oportunitatea, cantităților de vaccinuri contractate de odorul lor, de pseudodiamantul V.V. („Vlad Voiculescu nu e un diamant pentru managementul Sănătății, dar o opțiune mai bună nu avem acum”, președinte USR Dan Barna, 12 aprilie 2021). Pe Mihăilă, USR nici nu o mai bagă în seamă, că a plecat la REPER-ul lui Cioloș.

Urmările acestor acuzații penale absurde sunt deosebit de îngrijorătoare în contextul viitoarelor alegeri europene”. Înmărmuritor!... Partidul USR decretează el că acuzațiile sunt „absurde”, lovind fără să clipească în ideea de DNA și de stat de drept aidoma lui Tudorel „Mătreață” Toader și celorlalți „juriști” ai regimului Dragnea!

Și toate astea, în condițiile în care tripleta CVM e abia în cercetare, nici măcar n-au fost trimiși în judecată.

Faptul că i-am votat la europarlamentarele din 2019 pe acești lifuroi stricați forfotind sub numele de USR mă doare mai rău decât votul pe care l-am pus în urnă, în alegerile din 2000, cu numele lui Ion Iliescu.

P.S.: Lifuroi – pești mici, chiar foarte mici, abia ieșiți din icre, străvezii de li se vede zgârciul care le ține loc de șira spinării”, a concluzionat Cristian Tudor Popescu.

Ce a spus liderul USR, Cătălin Drulă?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.