Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP și votul pentru Președintele României: 'Eu voi merge la vot, dar nu voi vota cum vrea mușchiul meu'

www.digi24.ro
CTP

Gazetarul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat adeseori pe cei doi candidați rămași în turul doi al alegerilor prezidențiale 2019, spune că va merge la vot duminică, dar nu va vota cu inima, ci cu creierul. Gazetarul a precizat că nu are de gând nici să-și irosească votul: nu va vota nici alb, nici nu-și va anula sufragiul.

„E votul de duminică. Mie, din punct de vedere uman, nu-mi plac, nu am nicio legătură și nici nu vreau să am cu această doamnă și cu acest domn. Nu vreau! N-aș vrea să-i întreb nimic, n-aș vres să am nicio încercare de comunicare cu ei decât dacă sunt silit de meserie. Facem parte din trei filme cu totul diferite. Asta nu mă va împiedica să mă duc la vot”, a spus CTP la Digi24.

Citește și: Victor Ciutacu, despre Cristian Tudor Popescu: 'Ori eşti ticălos, ori ai pierdut orice legătură cu realitatea'

Gazetarul a explicat că un absenteism mare este ceea ce și-ar dori PSD, pentru că l-ar favoriza la urne.

„Acum, cuvântul de ordine al vârfurilor propagandei de pe televiziunile PSD nu e Votați Dăncilă, este: Ce să mai mergem la vot, domnule? Nu mai mergem! Toți sunt o apă și-un pământ, oricum câștigă Iohannis!”. Ăsta e lucrul cel mai periculos în momentul de față și asta fac. Sper să nu cădeți în capcana asta.

Eu voi merge la vot, dar nu voi vota cum vrea mușchiul meu. Mușchiul meu, adică ăsta de aici (arată spre inimă - n.r.). Este un mușchi ăsta, ăsta care bate. Bate, bate tot timpul, nu face nimic altceva, e o pompă, un mușchi. Eu nu votez nici cu ventriculul stâng, nici cu coronarele. Eu o să votez cu creierul, nu cu inima, când mă voi duce la vot. Nici nu voi lăsa votul alb, nici nu-l voi anula, voi pune ștampila corect”, a încheiat gazetarul Cristian Tudor Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.