Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu gândul la alegeri, Donald Trump sfidează pericolul COVID-19: decizia luată este considerată greșită de către experții în sănătate

Tha New York Times
Donald Trump

Cu câteva luni înainte de lansarea campaniei electorale, Donald Trump intenţionează să-şi adune susţinătorii, sâmbătă viitoare, la o întâlnire organizată într-o arenă închisă. Experţii în sănătate publică spun că această decizie este una greşită în contextul pandemiei de Covid-19, scrie AP, conform Mediafax.

Întâlnirea programată de Donald Trump urmează să aibă loc în Tulsa, Oklahoma – unul dintre statele americane cu un număr relativ mic de cazuri de COVID-19. Cu toate acestea, directorul Direcţiei de Sănătate din oraşul Tulsa a declarat că decizia organizării unui astfel de eveniment este una periculoasă din cauza unei „creşteri semnificative a cazurilor”.

VIDEO Un medic EXPLICĂ cum sunt OBLIGAȚI medicii să facă FALS în acte privind morții de coronavirus

Alţi experţi în domeniul sănătăţii vorbesc de asemenea despre pericolul răspândirii virusului într-o mulţime şi spun că există riscul creării unor noi focare.

Întâlnirea organizată de echipa lui Trump va avea loc în interior, pe o arenă cu 19.000 de locuri, care a anulat toate celelalte evenimente până la sfârşitul lunii iulie.

Astfel de evenimente atrag de obicei zeci de mii de susţinători ai preşedintelui, aceştia stând la coadă ore întregi pentru a trece de filtrele de securitate. De asemenea, în timpul evenimentului, mulţimea strigă, aplaudă şi scandează lozinci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.