Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu Garth Bale în echipă, Los Angles FC a câştigat titlul în Major League Soccer

skysports.com
Gareth Bale

Starul galez Gareth Bale a cucerit titlul de campion la primul său sezon în Major League Soccer (MLS), liga profesionistă de fotbal din SUA, sub culorile echipei Los Angeles FC, care a învins cu 3-0 la loviturile de departajare formaţia Philadelphia Union, la capătul unui meci derulat parcă după un scenariu hollywoodian, sâmbătă în metropola californiană.

La finalul timpului regulamentar de joc şi al prelungirilor, scorul a fost egal, 3-3. Los Angeles FC a condus de două ori, prin golurile lui Kellyn Acosta (28) şi Jesus Murillo (83), însă Union a egalat de fiecare dată, prin Daniel Gazdag (59) şi Jack Elliott (85), scrie agerpres.ro.

Gruparea din Philadelphia a trecut în avantaj în minutul 120+4, când Elliott a reuşit dubla, şi părea că se îndreaptă către victorie, însă californienii au egalat în extremis, prin Gareth Bale (120+8).

La loviturile de departajare, Los Angeles FC a înscris de trei ori, prin Denis Bouanga, Ryan Hollingshead şi Ilie Sanchez, în timp ce jucătorii de la Philadelphia Union nu au reuşit să transforme niciun penalty. De menţionat că acesta este primul titlu de campioană din istoria clubului californian.

Gareth Bale, care a fost introdus în joc în minutul 97, ratase anterior toate meciurile echipei sale din play-off-ul MLS Cup, din cauza unei accidentări.

În vârstă de 33 de ani, Bale a semnat cu Los Angeles FC în vară, după despărţirea de Real Madrid, echipă la care a evoluat timp de opt sezoane şi alături de care a cucerit de cinci ori trofeul Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.