Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cuțitarul din Timișoara a fost prins: Unde l-au găsit polițiștii pe bărbatul care a înjunghiat o tânără în spatele Catedralei Mitropolitane

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Bărbatul în vârstă de 31 de ani, suspectat că a înjunghiat în centrul Timișoarei o tânără de 20 de ani, care a murit la spital, a fost prins, vineri seara, de polițiști după aproximativ trei ore de căutări. Acesta a fost găsit în zona Pădurii Verzi, în apropierea unei stații de cale ferată, potrivit Mediafax.

Polițiștii din Timișoara l-au prins pe bărbatul de 31 de ani, suspectat că a înjunghiat o tânără de 20 de ani, vineri seara, în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara. Acesta a fost găsit de polițiști după aproximativ trei ore de căutări și a fost dus la sediul IPJ Timiș pentru audieri.

Citește și: Curtea de Apel a luat decizia- Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea

Surse judiciare au declarat că bărbatul a fost prins în zona Pădurii Verzi, în apropiere de calea ferată, și că, probabil, acesta intenționa să urce într-un tren.

Citește și: Guvernul modifică legea offshore! Ce se întâmplă cu gazele din Marea Neagră

Tânăra de 20 de ani a fost înjunghiată, vineri, în parcul din centrul Timișoarei și a fost transportată în stare gravă la Spitalul Muncipal, unde a murit.

Sursele citate susțin că, potrivit primelor informații, tânără ar fi fost înjunghiată de fostul său concubin, în vârstă de 31 de ani. Cei doi tineri erau din Lupeni, județul Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.