Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu o vitrină caldă, clienții vor fi atrași din stradă și întâmpinați... cu căldură în localul dumneavoastră

stiripesurse.ro
vitrina calda cuptor

Deseori, mireasma îmbietoare a preparatelor culinare apetisante așezate într-o vitrină caldă atrage din stradă trecătorii spre un anumit local. Iată, așadar, cum un echipament de expunere a alimentelor poate fi un instrument de marketing de succes, capabil să crească zilnic numărul clienților! Dedicate în special patiseriilor, pizzeriilor, brutăriilor, dar și altor unități de producție, modelele disponibile pe piață, fie ele clasice, fie moderne, vă vor ajuta să prezentați ca la carte toate produsele dorite. Dacă erați în căutarea unui mod eficient și sigur de a vă dezvolta business-ul, luați în calcul achiziționarea unor vitrine performante, dotate cu toate cele necesare, pentru a avea un impact irezistibil asupra clienților dumneavoastră.

Un simplu exercițiu de memorie vă va aminti, cu siguranță, momentele în care mirosul de plăcinte calde tocmai scoase din cuptor v-a făcut să vă întoarceți din drum și să mergeți direct spre locul în care acestea erau pregătite pentru a vă cumpăra delicatesa favorită. Și dumneavoastră puteți obține acest rezultat excelent în afacerea de care vă ocupați, dacă alegeți să vă întâmpinați oaspeții cu o vitrina calda. Nu doar că veți atrage atenția asupra alimentelor expuse, dar vă veți face cunoscută și apreciată imaginea mărcii sub care vă desfășurați activitatea.

Modele dotate cu funcții care vin în sprijinul afacerii dumneavoastră

Aceste echipamente, deosebit de utile într-o afacere cu produse calde, au un control individual al temperaturii de pe fiecare raft și oferă o flexibilitate ridicată pentru a păstra o varietate bogată de preparate incluse în meniu. Mai mult decât atât, consumul redus de energie electrică al noilor modele vă va ajuta să faceți economii importante de costuri, de până la 50%, în comparație cu variantele tradiționale.

O vitrină caldă se face remarcată și prin design-ul prietenos, elegant și foarte atrăgător. Funcțiile sale asigură o umiditate controlată și o temperatură ridicată pentru a păstra la cald preparatele servite, iar geamurile frontale drepte sau curbate și iluminarea interioară oferă o estetică îmbietoare. Rafturile spațioase permit așezarea felurilor proaspete de mâncare și etalarea într-un mod plăcut a acestora, iar tehnologia de încălzire blândă, uniformă și precisă, fără ventilator, împiedică uscarea mâncărurilor expuse. Calitatea alimentelor se va păstra astfel optim și va câștiga aprecierea clienților dumneavoastră.

content-image

Design modern și elemente tentante pentru simțuri

Creșteți vânzările folosind rafturi iluminate atractiv cu LED-uri și grafică interschimbabilă cu iluminare din spate! Nu doar simțul olfactiv va fi delectat de preparatele expuse într-o vitrină caldă, ci și retina va fi răsfățată de imaginile delicioase.

Zonele de servire și cumpărare a produselor la pachet vor avea un flux operațional relaxat datorită ușurinței de operare. Experiența oferită angajaților și cumpărătorilor va fi una ireproșabilă, profitul afacerii înregistrând o creștere considerabilă.

Modelele cu cinci rafturi încălzite și amplasare pe pardoseală pot fi achiziționate separat sau ca parte a unui sistem complet de gătit, de păstrare la cald sau de comercializare a produselor de rotiserie, cum ar fi pui la rotisor, pizza și sandvișuri. De asemenea, modelele cu 4 niveluri pentru pizza sunt o investiție perfectă dacă vreți să vă răsfățați clienții cu un produs cald și proaspăt.

În funcție de afacerea dumneavoastră, puteți opta pentru o vitrină caldă cu 2, 3, 4 sau 5 niveluri de așezare a preparatelor. Alegeți să vă îmbunătățiți performanțele antreprenoriale, apelând la aceste echipamente moderne cu rafturi încălzite destinate prezentării preparatelor cu servire la pachet!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.