Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu oraşul în beznă, primarul Timişoarei avertizează populaţia să se ferească de jafuri: S-au întors şi infractori din diaspora

www.renasterea.ro
Nicolae Robu

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a lansat un apel către timişoreni, să se ferească de cei care au revenit recent în ţară şi care în străinătate s-au ocupat cu furturi şi înşelăciuni. Apelul primarului vine în condiţiile în care de câţiva ani deja străzile Timişoarei au probleme serioase în privinţa iluminatului public pe timp de noapte.

"Vă semnalez, păziţi-vă, oameni buni! Au venit în ţară, alături de compatrioţi de-ai noştri, demni de tot respectul, şi indivizi care nu sunt demni de acest respect. Au venit indivizi care nu s-au ocupat cu lucruri legale pe unde au fost şi aici nu au din ce trăi. Ştim bine că au existat diverse grupuri de infractori care au furat şi au înşelat în fel si chip prin diverse ţări, ne-au făcut şi o imagine extrem de negativă, nouă ca popor, nouă românilor, pentru că mulţi nu au fost în contact cu noi, mai ales după Revoluţie şi atunci îşi închipuiau că aşa suntem noi, românii. Ei bine, aceştia s-au întors, sunt aici, îi şi vedem, îi remarcăm uşor. Azi am văzut din maşină trei şi sunt convins că nu mă înşel", a declarat Nicolae Robu, vineri, într-o conferinţă de presă.

Primarul spune că deja au început jafurile pentru că aceşti cetăţeni la care a făcut referire nu mai au din ce trăi.

"Deja au început jafurile, păziţi-vă, oameni buni! Aceste personaje nu au din ce trăi, probabil că îşi consumă din ce au trăit pe acolo şi vor deveni un pericol pentru societatea noastră. Nu numai Covid 19 este un pericol, avem şi persoane care sunt periculoase şi vă rog să vă luaţi măsurile de protecţie faţă de aceste persoane", a declarat Robu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.