Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu peste 3000 de cazuri pe zi, Rusia ridică ultimele restricții din pandemie - Măștile și nunțile sunt vizate

Forbes.ro
covid-19 carantina izolare restrictii coronavirus

În Rusia, pe fondul unei îmbunătățiri a situației epidemiologice, restricțiile impuse anterior din cauza pandemiei de coronavirus sunt ridicate, în special, regimul măștilor este anulat, a anunțat Rospotrebnadzor (Serviciul federal pentru supravegherea în domeniul protecției drepturilor consumatorilor și bunăstării populației, n.r.).

„Datorită scăderii continue a intensității procesului epidemiologic, Rospotrebnadzor suspendă restricțiile impuse anterior, inclusiv regimul de măști, interzicerea cateringului pe timp de noapte și o serie de alte măsuri”, a declarat serviciul de presă al agenției, potrivit Interfax.

Astfel, se anulează obligativitatea purtării măștilor, interdicția de a organiza evenimente și restricțiile privind locurile de alimentație publică, introduse anterior de șefa Rospotrebnadzor, Anna Popova.

În același timp, dacă situația cu COVID-19 se înrăutățește, „acțiunea de măsuri restrictive poate fi reluată”. De asemenea, sunt menținute măsurile antiepidemice pentru depistarea la timp a cazurilor și măsurile pentru asigurarea monitorizării procesului epidemic.

În Rusia, au fost depistate 3.155 de cazuri de infecție cu coronavirus în ultima zi, iar 53 de pacienți au murit. La Moscova, au fost depistate 340 de cazuri de infecție cu coronavirus în ultima zi. În Sankt Petersburg, au fost depistate 252 de cazuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.