Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu poliția pe urmele lui, youtuberul care instiga la violarea minorelor își cere iertare: 'Eram în goana după like-uri. Am prietenă de 6 ani'

alexandru balan colo

Un cunoscut youtuber român, Alexandru Balan, cu peste 850 000 de urmăritori pe canalul său, a scandalizat opinia publică printr-o serie de afirmații făcute la adresa fetelor minore. Alexandru Bălan, "Colo", cum e cunoscut in mediul online, le-a povestit prietenilor săi o experiență pe care a avut-o cu o minoră și a abordat și modul în care arată elevele din ziua de azi.

După apariția acestui film, Poliția Capitalei a deschis o anchetă, în care îl cercetează pe youtuber pentru afirmațiile pe care le-a făcut.

Alexandru Bălan a venit cu un videoclip intitulat „Îmi cer scuze”. Afirmațiile pentru care este cercetat Bălan, acum, au fost făcute „acum câțiva ani”, după cum susține chiar el în clip.

Citește și: Un medic FACE MIȘTO de avertismentele apocaliptice ale autorităților: Am fi avut sute de mii de morți, ca-n Bulgaria

„Eram în goana după like-uri și vizualizări. Îmi doream să se uite foarte mulţi oameni la mine”, a spus acesta, printre altele.

Acesta a mai adăugat: „Am făcut o glumă proastă. Îmi pare rău. Tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câțiva ani. Îmi cer scuze pentru a deranjat. Nu reprezintă nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire.

Nu sunt de acord cu violența față de femei. Nu aveam cea mai bună gândire, acum ceva timp când a fost făcut clipul acela. Nu aveam nici acest număr de abonați, luam totul în derâdere.

Conștientizez acest lucru, acum când mi-am dat seama că mă urmăresc și mulți copii. Regret că am promovat niște lucruri pe internet”.

 

Citește și: După ce a avut o ieșire acidă la adresa lui Klaus Iohannis și a Guvernului Orban, Mihai Mărgineanu spulberă autoritățile: ‘Nimeni nu are niciun plan de viitor’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.