Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu Ronaldo intrat târziu, Manchester United a surclasat-o pe Arsenal Londra

Daily Mail
manchester united fans

Manchester United a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-1, echipa Arsenal Londra, într-un meci contând pentru etapa a şasea din Premier League. Este prima înfrângere stagională pentru Arsenal.

Manchester United a condus cu 1-0 prin reuşita noului sosit, Anthony (min. 35), care a fructificat pasa lui Marcus Rashford, dar a fost egalată în minutul 60 prin golul lui Bukayo Saka. Marcus Rashford a întors însă soarta meciului cu o dublă, în minutele 66 şi 75, iar Manchester United, învingătoare cu scorul de 3-1, a administrat lui Arsenal prima înfrângere a sezonului.

Antrenorul Henk ten Hag l-a introdus în teren şi pe Cristiano Ronaldo. Portughezul a intrat în minutul 58, înlocuindu-l pe Anthony, scrie news.ro.

Arsenal rămâne pe primul loc în clasament, cu 15 puncte, în timp ce Manchester United se află pe poziţia a cincea, cu 12 puncte.

În al doilea meci disputat duminică, Brighton – Leicester City 5-2 (Thomas 10 autogol, Caicedo 15, Trossard 64, Mac Allister 71 penalti, 90+7 / Iheanacho 1, Patson Daka 33).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.