Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cui i-a lăsat toată averea Dan Condrea: Ce a făcut afaceristul înainte de moarte

someseanul.ro
dan condrea

Ies la iveală noi amănunte incredibile după moartea lui Dan Condrea. Ce a făcut afaceristul înainte morţii de duminică? Acesta şi-a actualizat testamentul cu doar două săptămâni înaintea morţii.

Condrea a mers pe 6 mai la notar şi şi-a actualizat testamentul pe care şi- făcuse prima dată în 2013. RTV anunţă că acesta le-a lăsat mare parte a averii fetiţei lui de 10 ani, Magdalena, din prima căsătorie şi lui David, băiatul din a doua căsnicie. "Las fiicei mele Magdalena Condrea şi fiului meu David Condrea întreaga mea avere, în afară de cota legală care îi revine doamnei Uliana Ochinciuc", a scris patronul Hexi Pharma în testament.

Citeşte şi: Iubita lui Dan Condrea l-a identificat la IML: 'Da, el este!' / VIDEO

Afaceristul a făcut însă şi o anexă la testament. A lăsat întrega avere copiilor, mai puţin o parte din ea care a revenit Ulianei Ochinciuc, ultima sa iubită, cea cu care are un copil. Dan Condrea, partronul Hexi Pharma, compania implicată în scandalul dezinfectanţilor folosiţi în spitale, a fost găsit mort în autoturismul său la scurt timp după ce maşina s-a izbit puternic de un copac, duminică, pe un drum judeţean din Corbeanca. Poliţiştii au deschis o anchetă ca să stabilească dacă a fost vorba despre un accident sau despre o sinucidere.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.