Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Culcat, culcat! O vârstnică a leșinat după ce mascații de la jandarmi i-au spart ușa, greșind adresa/ Reacția Jandarmeriei

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
Inquam jandarmi mascați

O descindere a mascaților de Jandarmeria din Satu Mare a avut o deznodământ demn de filme. O vârstnică a leșinat și a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a trezit că trupele speciale au spart ușa și au intrat peste ea în casă. De fapt, jandarmii căutau un traficant de droguri care locuia sub vârstnică.

Miercuri la ora 6.00 dimineața, mascații de la Jandarmerie au forțat ușa unui apartament situat la etajul patru al unui bloc de pe strada Ignișului, în cadrul unei acțiuni împotriva traficanților de droguri. Numai că suspectul de trafic de droguri locuia un etaj mai jos. În apartamentul în care jandarmii au forțat ușa de la intrare locuiau doi vârstnici. Femeia, de spaimă, a leșinat.Realizând gafa, jandarmii au sunat la 112, chemând ambulanţa."Este inadmisibil ce s-a întâmplat. Mama a leșinat când au intrat mascații în casă. Și acum este sub efectul șocului. Se uită la ușa spartă și nu îi vine să creadă ceea ce i s-a întâmplat. Pur și simplu nu își aduce aminte ce s-a întâmplat, în afară de faptul că mascații i-au forțat ușa”, a declarat fiica bătrânei, conform Ziare.com.

UPDATE Reacția Jandarmeriei

Ca urmare a difuzării în spațiul public a materialului de presă potrivit căruia jandarmii au greșit adresa la descinderi și au intrat în forță peste doi bătrâni bolnavi, miercuri 20 octombrie a.c., în municipiul Carei, Centrul de Informare Publică face următoarele precizări:

Jandarmii, aflați în misiune de sprijin pentru executarea unui mandat de aducere, au sunat la ușa adresei indicate și li s-a răspuns de către proprietara apartamentului care le-a spus că este o greșeală. În momentul în care jandarmii au încercat să iasă, femeia a început să se simtă rău iar aceștia au solicitat prezența unui echipaj pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, timp în care au rămas pentru acordarea primului ajutor. Facem mențiunea că nu au fost folosite mijloacele specifice pătrunderii în forță în domiciliul indicat, întrucât nu a fost necesar. De asemenea, în această speță, Jandarmeria Română nu a avut atribuții în ceea ce privește documentarea asupra identificării adresei la care urma să fie efectuată descinderea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.