Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a ajuns o make-up artistă să lucreze la Autoritatea pentru Digitalizarea României: Octavian Oprea, preşedintele ADR, ar fi adus-o în instituție/ UPDATE

foto romaniatv
Alina Bondocu

UPDATE: Mai jos și replica ADR.

O numire halucinantă la Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a făcut valuri în instituţie, potrivit unei anchete publicate de romaniatv.net. Preşedintele Octavian Oprea şi-ar fi adus amanta, de profesie make-up artist, în instituţie pe funcţia de director de cabinet. Mai mulţi membri ai echipei au început să-şi dea coate pe la colţuri atunci când a devenit oficial că preşedintele Octavian Oprea şi-ar fi adus iubita într-un post în ADR. Alina Bondocu, o fostă animatoare, actualmente make-up artist de succes, este cea care face parte de anul trecut din echipa ADR, instituţie care ar trebui să pună umărul puternic la digitalizarea României.

Autoritatea pentru Digitalizarea României, instituţie care a luat naştere în 2020, îşi propune să ajute românii să ajungă la un nivel al competenţelor digitale comparabil cu cel al celorlalţi europeni. Un deziderat nobil şi un obiectiv extrem de ambiţios, fără doar şi poate, în realizarea căruia este necesar aportul celor mai competenţi specialişti.

Alina Bondocu a venit în instituție anul trecut și până în prezent aproape nimeni nu știe exact cu ce se ocupă sau ce o recomandă pentru funcția de „director de cabinet”. Ce știm sigur despre Alina este că a terminat Facultatea de Jurnalism la Spiru Haret și cum din presă se fac bani foarte greu în zilele noastre, s-a reorientat repede.

Astfel, pentru o perioadă a fost „sandwich artist” la Subway UK & Ireland. Ambițioasă și dedicată, Alina a sărit repede de la aranjatul feliilor de salam peste frunzele de salată în sandwichuri și a ajuns chiar și manager la Subway. Dar pentru că și-a dorit mai mult, a început să se specializeze în make-up, astăzi preluând comenzi pentru machiaj pe Facebook pentru suma de 250 Ron, anunță gandul.ro.

REPLICA de la ADR:

cu următorul conținut:

”Doamna Alina Bondocu este angajată a ADR ca operator call-center, astfel că nu există interacțiuni profesionale între dumneaei și domnul Octavian Oprea.

Doamna Bondocu nu a ocupat niciodată funcția de director de cabinet al domnului Octavian Oprea - nici la momentul în care acesta era vicepreședinte al Autorității, nici de când este președinte al ADR.

Instituția noastră nu a primit nicio cerere de clarificare a acestor alegații înainte de publicarea lor.

Materialul publicat este complet lipsit de profesionalism și nu reflectă realitatea.

Octavian Oprea, președintele ADR, face următoarele precizări:

Este a doua oară anul acesta când se încearcă discreditarea mea prin scandaluri mediatice. Acum se încearcă lansarea unei campanii de denigrare la adresa mea, cu acuzații halucinante despre aventuri inexistente.

La momentul diseminării în media a calomniilor, niciun așa-zis jurnalist nu m-a contactat să afle punctul meu de vedere, drept pentru care domniile lor vor trebui să probeze în instanță invențiile pe care mi le-au atribuit. Sper că mă voi întâlni curând, atât cu șefii de redacții care au preluat așa-zisa știre, cât și cu autorii materialelor calomnioase, la tribunal, deoarece o asemenea abordare mizerabilă nu poate rămâne nesancționată.

Ceea ce mă dezamăgește, personal, nu este faptul că mizeria curentă a plecat de la instituții media de tip click-bait, care își construiesc audiența din fonfleuri fără substanță. Mă întristează faptul că publicații care au pretenții de calitate a jurnalismului au preluat calomniile fără măcar să încerce să aibă o discuție cu mine, discuție care – sunt convins – ar fi lămurit lucururile.

Știu că a existat o vreme în care orice politician era dator cu o amantă, dar eu nu fac parte din acele generații și refuz să fiu tratat cu o lipsă de profesionalism flagrantă din partea reprezentanților mass-media.

Dar deoarece s-a optat pentru discreditarea mea publică, voi solicita instanței sume substanțiale, care să descurajeze un asemenea mod de a publica defăimări și calomnii, fără deontologie profesională și un minim bun-simț.

Vă asigur de deschiderea mea și a instituției pe care o conduc pentru o informare corectă a publicului, mai cu seamă că nu am fost contactat și nici nu mi s-a solicitat un punct de vedere în procesul de elaborare a acestor materiale.

Cele bune,

Serviciul Comunicare Publică

Autoritatea pentru Digitalizarea României”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.