Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a ajuns să arate Gheorghe Ștefan după 6 luni de arest: Toți vor plăti

Gheorghe Ștefan a scăpat de arestul preventiv după 6 luni de stat după gratii în Dosarul Microsoft! Ștefan a slăbit vizibil și era puternic afectat la eliberarea din Arestul Central al Poliției București.

”Sunt bulversat și obosit. Justiția față de persoana mea a fost corectă. Nu am ce să le reproșez procurorilor și judecătorilor care m-au judecat corect. Există o justiție divină și vor plăti toți după faptele și inima lor. Nu am dușmănie pe nimeni. Toți cei care greșesc vor plăti. Am greșit și voi plăti.

Am greșit că am avut încredere în oameni. Încrederea mea a fost fructificată de unii.”, a spus Ștefan, care va fi plasat în arest la domiciliu.

Citește și: DEFINITV Gheorghe Ștefan a fost eliberat din arest

"Nu mai fac politica in viata mea", a spus acesta, iar cand a fost intrebat daca are sa ii reproseze ceva Elenei Udrea acesta a raspuns ca nu are "ce reprosa la nimeni".

Fostul primar a negat si faptul ca ar fi denuntat vreo persoana, dar a precizat ca le-a spus anchetatorilor ca "la campania prezidentiala 2009 erau doua sedii de campanie".

El si-a exprimat regretul ca i-a "reaparut leucemia limfatica", care este insa intr-un "stadiu incipient".

"Se spune că ce nu te omoară de întăreşte, dar cu siguranţă 'beciul domnesc' te înmoaie", le-a mai declarat Gheorghe Ştefan jurnaliştilor.

Întrebat despre starea sa de sănătate, Ştefan a spus că este una precară, că are leucemie limfatică, dar în stare incipientă şi se poate trata.

El a menţionat că împlineşte 62 de ani (pe 23 aprilie, n.r.), ocazie cu care va da o petrecere.

Fostul edil a mai spus că "viaţa la primărie este cea mai grea" şi că nu mai face politică în viaţa lui, adăugând că "e greu să fii imaculat" în acest domeniu. El a declarat, la ieşirea din arest că fotbalul şi primăria l-au adus la Rahova. Gheorghe Ştefan a fost arestat în 29 octombrie 2014, fiind plasat în Arestul central al Poliţiei Capitalei, de unde a fost mutat ulterior în Penitenciarul Rahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.