Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a fost determinat Cocos sa rupa tacerea. Strategie diabolica a procurorilor?

cocos

Omul de afaceri Dorin Cocos s-a ferit sa faca denunturi la inceputul anchetei Microsoft si a refuzat sa rupa tacerea in ciuda faptului ca fusese arestat. Apoi procurorii DNA au deschis un al doilea dosar pe numele sau - dosarul Bica2 - si au obtinut mandat pentru arestarea sa si in acest caz, insa nici acest lucru nu l-a facut pe Dorin Cocos sa se clatine.

Lovitura de gratie a venit insa in momentul in care in dosarul Bica 2 procurorii DNA l-au pus sub acuzare si l-au arestat pe fiul lui Cocos, Alin. Surse apropiate familiei sustin ca din acel moment Dorin Cocos a decis sa renunte la tacere.

Mai mult de cat atat, intamplator sau nu, Alin Cocos a fost mutat din celula in care fusese plasat initial intr-o alta celula in care ceilalti detinuti i-ar fi aplicat "corectii". Dorin Cocos nu a mai putut suporta chinurile la care este supus fiul sau si a decis sa spuna procurorilor tot ceea ce stie, atat in dosarul Microsoft, cat si in dosarul Bica 2, cu conditia ca fiul sau sa fie plasat intr-o celula in care sa aiba parte de colegi mai linistiti.

"Alin a fost mutat pentru cateva zile intr-o alta celula din arestul politiei, alaturi de cateva personaje dubioase, care nu s-au sfiit sa ii aplice acestuia diferite corectii. Dorin Cocos a aflat ca baiatul sau traieste un adevarat cosmar, moment in care a decis sa toarne tot. Insa, inainte a avut cateva conditii, printre care si acela ca Alin sa fie mutat inapoi in celula in care fusese initial", a declarat un apropiat al familiei omului de afaceri, pentru cancan.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.