Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a pierdut Simona Halep un PARIU de 100.000 de euro: 'A pierdut și a trebuit să aducă o mașină...'

www.digisport.ro
Simona Halep

Este cunoscut faptul că Simona Halep are o relație foarte bună cu Ion Țiriac, considerat de mulți ”managerul din umbră” al numărului unu mondial. Miliardarul român a dezvăluit faptul că cei doi au ținut mai multe pariuri de-a lungul timpului. Jucătoarea de 26 de ani a trebuit să îi aducă lui Țiriac o mașină de colecție, care probabil a costat chiar 100.000 de euro. E cunoscut faptul că toate mașinile omului de afaceri au o valoare cumulată de peste 50 de milioane de euro.

Citeşte şi: BOMBA ZILEI - Coldea a CONFIRMAT numele participanţilor la celebra tăiere a porcului din Vila SRI

"Da, fac anumite pariuri din când în când cu Simona. Odată a reușit să ia de la mine o bicicletă și o motocicletă. Altădată a pierdut și a trebuit să aducă o mașină pentru colecția pe care o am", a spus Țiriac, pentru Sport Bild.

Întrebată la jumătatea lunii martie de cei de la Marca despre relația cu Țiriac, Halep a declarat: "Ion a fost foarte important. I-am simţit mereu susţinerea, în fiecare moment, în fiecare secundă a parcursului meu.

Îmi dă sfaturi bune şi datorită lui sunt o jucătoare puternică. Chiar dacă nu e pe banca mea în timpul turneelor, îl consider ca parte a echipei mele. E un prieten şi susţinerea lui este necondiţionată".

Nu e prima dată când Simona recunoaște meritele pe care Țiriac le-a avut în ascensiunea ei din ultimii ani. Omul de afaceri i-a fost mereu alături și, printre altele, a sfătuit-o să învestească în achiziționarea unui hotel, dar i-a și negociat noul contract cu Nike, scrie DIGI SPORT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.