Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a putut să se îmbrace Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump: A început SCANDALUL / FOTO

În ziua când era lansat decretul antiimigrație al tatălui său, Ivanka Trump a postat, pe Instagram, o poză primită cu un val de critici pe rețelele de socializare, relatează ziarul El Pais. Ivanka Trump și soțul său Jared Kushner au pozat îmbrăcați în haine de seară pentru o cină de gală la hotelul Capital Hilton din Washington.

Fiica lui Donald Trump zâmbește îmbrăcată într-o rochie argintie metalizată a creatoarei de modă Carolina Herrera și având un preț estimativ de 5.000 de dolari, potrivit datelor de pe site-ul magazinului Neiman Marcus, scrie agerpres.ro.

Citește și: EXPERIMENT A mers pe stradă goală, doar vopsită: Reacțiile oamenilor – VIDEO HOT

Spațiul de comentarii al fotografiei s-a umplut repede de critici și reproșuri privind lipsa de sensibilitate a fiicei lui Trump față de migranții și refugiații afectați de această măsură.

"... Mai bine ai investi banii în salvarea vieților refugiaților, nu în rochii", scrie într-un comentariu. "Marca lui Ivanka Trump a devenit o glumă", se arată într-un alt mesaj.

Citește și: Asta trebuie să faci dacă vrei să trăiești mult: Regulile de respectat

Pe Twitter, fotografia lui Ivanka a fost pusă alături de cea a unui copil de refugiat din Orientul Mijlociu, acoperit cu o folie termoizolantă (tot din textură metalică), după ce călătorise pe mare la temperaturi scăzute.

"Cui îi stă mai bine?" este întrebarea scrisă sub cele două imagini, făcând aluzie la pozele care apar în revistele mondene și în care cititorii trebuie să aleagă între două celebrități care au fost îmbrăcate cu aceeași rochie la o gală festivă.

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.