Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a ratat Tăriceanu o luptă cu Monica Macovei la TVR

Tariceanu

Dezbaterea electorala de la TVR 1, programata pentru luni seara, intre candidatii independenti Calin Popescu Tariceanu si Monica Macovei, nu va mai avea loc deoarece fostul premier și-a trimis purtătorul de cuvânt la emisiune.

“Președintele PLR, Călin Popescu-‪‎Tariceanu, are în această seară o serie de activități electorale stabilite în calendarul de campanie cu mai mult timp în urmă. Astfel, Călin Popescu-Tăriceanu nu va putea onora invitația Televiziunii Române de a participa la emisiunea de dezbatere electorală de la ora 21.00, „Președinte pentru România””, se arata intr-un comunicat al lui Tariceanu, care precizeaza ca a trimis-o in emisiune pe Gratiela Gavrilescu, purtatorul sau de cuvant.

Monica Macovei sustine ca Tariceanu “fuge” de o confruntare directa cu ea.

“Oamenii vor vota candidații, și nu purtătorii noștri de cuvânt”, acuza Macovei. “În plus, temele majore despre care doresc să vorbesc cu domnul Tăriceanu, sau cu moderatorul TVR dacă dânsul nu participă, sunt: independența justiției, lupta anticorupție, politica externă și siguranța națională. Aceste teme se regăsesc între prerogativele Președintelui României, și nu putem accepta ca dezbaterea publică să fie parazitată de teme care nu țin de profilul unui candidat la Președinție. Refuzul domnului Tăriceanu de a participa la dezbaterea cu mine de la TVR este un afront la adresa românilor și o dovadă în plus că acesta nu face decât jocul PSD. Nici Victor Ponta nu a avut curaj să participe la o dezbatere și și-a trimis un reprezentant”, susține Macovei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.