Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a virat PNL de la 'victima Duicu' la 'cel mai elocvent caz de corupţie guvernamentală'/ VIDEO

duicu

Moţiunea de cenzură depusă marţi de PNL face referire la cazul preşedintelui PSD Mehedinţi, Adrian Duicu, care este calificat drept "cel mai elocvent caz de corupţie guvernamentală postdecembristă, la cel mai înalt nivel, cel de prim-ministru".

PNL pare să fi uitat de susţinerea pe care i-a arătat-o Crin Antonescu lui Adrian Duicu, în 2012, în timpul campaniei electorale pentru preşedinţia CJ Mehedinţi.

"Şi acum să spun lucrurile clare pentru care sunt aici. Primul dintre ele: Eu, Crin Antonescu, ca preşedinte al partidului Naţional Liberal şi ca persoană, în nume personal, îl susţin cu toată convingerea pe Adrian Duicu la Consiliul Judeţean Mehedinţi. Ştiu, ştiu pe pielea mea ce înseamnă să fii calomniat, să fii defăimat, să se mintă împotriva ta, să se organizeze campanii de presă împotriva ta. Cînd şi-au dat seama că USL şi Duicu vor caştiga au dezlănţuit în presa pe care o mai pot plăti una din ultimele diversiuni. De aceea sunt alături de aliatul meu Adrian Duicu - USL", spunea Crin Antonescu, în 2012, cu ocazia lansării candidaților Uniunii Social Liberale pentru județul Mehedinţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.