Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a vrut Liviu Dragnea să le 'ÎNCHIDĂ' gura protestatarilor, în pădure la Snagov: Jurnaliștii au fost și ei vizați - VIDEO + FOTO

Nunta fiului lui Liviu Dragnea este considerată „nunta anului", astfel că jurnaliștii din România nu aveau cum să rateze marele eveniment. Știind că va fi ceva înghesuială pe drumul care duce spre Palatul Snagov, liderul PSD a aranjat un bufet, potrivit libertatea.ro.

Bufetul de pe marginea drumului care duce spre Palatul Snagov, acolo unde are loc petrecerea de nuntă a lui Valentin Dragnea, a fost ignorat de jurnaliștii prezenți la eveniment. Nici cei aproximativ zece protestatari prezenți nu au servit din bucatele pregătite pentru „vizitatori”.

Fiul lui Dragnea a schimbat chiar în ziua cea mare locația în care a avut loc cununia religioasă. Trebuia să meargă la Biserica Elefterie din Capitală, dar a ales Mănăstirea Snagov.

Citește și: Iubita unui fost stelist face videochat: A pozat și într-o revistă pentru bărbați

Motivul schimbării locației ar fi fost evenimentul creat pe Facebook, „Mergem la nunta lui Dragnea Jr.'. Aproape 5.000 de oameni își exprimaseră dorința de a veni la nunta lui Valentin Ștefan Dragnea.

Primele fotografiile de la „nunta anului” au fost realizate în sediul Primăriei, acolo unde a avut loc cununia civilă oficiată de Gabriela Firea.

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.