Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum am ajuns ULTIMII în Europa: Dacian Cioloş, arătat cu degetul chiar de la Bruxelles

facebook.com
Dacian Ciolos

Fostul premier, Dacian Cioloş este arătat cu degetul şi pus la zid chiar de la Bruxelles. Un europarlamentar român trage un semnal de alarmă şi spune că România a ajuns ultima în Uniunea Europeană din cauza tehnocratului. Europarlamentarul Cătălin Ivan prezintă pe facebook un raport care face România de ruşine. Şi Bulgaria ne-a depăşit.

Citeşte şi: Deputat PSD: Cei din Piața Victoriei ar trebui goniți cu tunurile cu apă / VIDEO

"Am o intrebare pentru Dacian Ciolos si pentru toti sustinatorii sai. Este o curiozitate personala, dar sunt convins ca raspunsul va prezenta interes pentru toti romanii care spera la o viata mai buna in propria tara. Comisarul Jyrki Katainen tocmai a afirmat in Comisia de Afaceri Economice si Monetare din Parlamentul European ca Bulgaria este pe locul doi la nivel european in ceea ce priveste impactul investitiilor din Fondul European pentru Investitii Strategice, avand trei proiecte de infrastructura finantate din acest fond, iar Romania este pe ultimul loc.

Citeşte şi: Soţia unui controversat milionar cu probleme penale face presă: Ce emisiune va prezenta

Cum este posibil ca, avand cel mai tehnocrat si european guvern, cu prim ministru fost comisar europeana, sa fim pe ultimul loc? Nu sta in picioare argumentul ca sunt greu de obtinut fondurile pentru ca ar fi destinate tarilor din vest. Bulgaria, repet, se afla pe locul al doilea. Ma bucur ca Dacian Ciolos isi doreste infiintarea unui partid. In felul acesta va fi nevoit sa raspunda multor intrebari de genul acesteia inainte de a cere, pentru prima data, intr-un final, votul romanilor.", a tunat Cătălin Ivan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.