Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum ar fi fost ucis, de fapt, Navalnîi: Este o veche tehnică KGB. Ucide dintr-o singură lovitură

Putin KGB

Potrivit lui Vladimir Ozecikin, un avertizor aflat la originea site-ului Gulagu.net, Rusia ar fi folosit o metodă veche a KGB, serviciile secrete ale Uniunii Sovietice din care a făcut parte și Putin. El are informațiile de la o sursă care lucrează în închisoarea în care a fost deținut Alexei Navalnîi, a declarat el pentru ziarul "The Times".

Presupusul asasinat a avut loc în două etape. Pentru început, adversarul lui Vladimir Putin a fost închis într-o celulă în aer liber timp de mai bine de două ore și jumătate. Potrivit avertizorului, se poate chiar să fi rămas închis acolo timp de patru ore. De obicei un deținut nu stă mai mult de o oră în acest tip de celulă, unde temperatura poate ajunge la -27 de grade.

"Cred că i-au distrus corpul mai întâi lăsându-l mult timp în frig și limitându-i circulația sângelui la minimum", le-a spus Vladimir Ozecikin confraţilor noștri. "Atunci devine foarte ușor să ucizi pe cineva în câteva secunde, dacă executantul are ceva experiență în asta".

Tehnica folosită de KGB

A doua etapă ar fi o lovitură la inimă. "Este o tehnică veche folosită de fostul KGB", spune avertizorul. "Și-au antrenat agenții să omoare pe cineva cu o singură lovitură în inimă, centrată pe corp. Era o marcă înregistrată a KGB".

Vânătăile prezente pe cadavrul lui Navalnîi corespund acestei celebre tehnici, conform sursei lui Vladimir Ozecikin. În plus, conform unor foști prizonieri, această tehnică este încă folosită pentru a ucide deținuți.

Tot conform lui Vladimir Ozecikin, agenți ai serviciului rus de securitate (FSB) au vizitat închisoarea lui Navalnîi cu câteva zile înainte de moartea sa. Se presupune că au oprit niște camere de securitate.

În prezent, cauza morții lui Alexei Navalnîi nu a fost încă stabilită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.