Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum ar putea dispărea problemele legate de furnizarea apei calde și a căldurii. Soluțiile propuse de Ulise Toader, candidatul umaniștilor pentru Primăria Sector

PPUsl
Ulise Toaser

Ulise Toader, candidatul umanist pentru Primăria Sectorului 3, propune două soluții pentru rezolvarea problemelor legate de furnizarea apei calde și a căldurii. Acesta pleacă de la premisa că reabilitarea completă a rețelei termice în București este un deziderat aproape imposibil de pus în practică și propune două alternative pentru a limita pierderile uriașe din rețea.

Transformarea punctelor termice în centrale termice care să folosească surse regenerabile pentru producerea energiei sau transformarea lor în centrale termice pe gaz, sunt propunerile lui Ulise Toader.

„Zilele trecute am avut prilejul să vizitez o fabrică de piroliză de la marginea Bucureștiului, construită de un mare inventator român, aflând cu această ocazie că în România sunt montate peste 700 de echipamente în locuințe, școli, hoteluri, cartiere, sere. Astfel, echipamentele de producere a energiei termice folosind biomasă paletizată sunt instalate cu bune rezultate într-un cartier din Buzău, în  stațiunea Cheile Grădiștei, dar și într-un bloc cu 13 etaje din calea Văcărești! Soluția nostră, a Umaniștilor, pentru rezolvarea problemei apei calde și a căldurii pentru locuitorii Sectorului 3 este de a sectoriza producerea și transportul agentului termic la nivel de cartier, qvartal, imobil, apartament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.