Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum arată Aeroportul Otopeni fără servicii de curățenie și pază

stiripesurse
aeroport otopeni

După toată controversa legată de serviciile de curățenie și pază la Aeroportul Otopeni, am fost astăzi până acolo, să vedem exact cum se desfășoară activitatea pe cel mai mare aeroport din România.

Din primele impresii, aeroportul este curat, cărucioarele de bagaje sunt disponibile, iar angajați îmbrăcați în veste fosforescente asigură degajarea traficului din fața terminalului. Pasagerii nu au părut deranjați de aceste schimbări, unii dintre ei spunând că li se pare chiar mai curat acum.

Deși situația este una provizorie, imaginea principalei porți de intrare în țară nu pare să aibă de suferit în urma schimbărilor efectuate de conducerea CNAB în ceea ce privește administrarea serviciilor.

Vă reamintim că, la începutul săptămânii, contractul de curățenie și pază al CNAB cu firma Romprest a încetat, urmând ca firma care va fi aleasă câștigătoare în urma licitației să preia cât mai curând atribuțiile Romprest și o parte dintre angajați. Până atunci, CNAB a angajat 91 de femei de serviciu, conform anunțului publicat pe site-ul companiei, și a mobilizat angajații existenți, astfel încât pasagerii să nu fie afectați de schimbări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.