Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum arată noile troleibuze Solaris cu dublă funcție: dotări spectaculoase în interior/ GALERIE FOTO

troleibuze

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță faptul că 15 troleibuze Solaris au ajuns în traficul din București. Aceste troleibuze au o lungime de 12 metri, sunt dotate cu toate facilitățile moderne și o autonomie de 20 de kilometri.

”15 troleibuze Solaris din cele 100 achiziționate de Primăria Municipiului București sunt de azi în circulație pe străzile Capitalei.

Astfel, 6 noi troleibuze vor circula pe linia 93, care merge de la Valea Argeșului până la Gara de Nord, iar de luni alte 9 mijloace de transport noi vor intra și pe linia 61 (care leagă cartierul Militari de Piața Rosetti).

Până la 1 martie vom avea 30 de troleibuze în circulație.

Troleibuzele Solaris au o lungime de 12 metri, aer condiționat, rampă de acces pentru pasagerii cu mobilitate redusă, podea coborâtă, prize pentru încărcarea dispozitivelor mobile ale călătorilor, computer de gestiune management vehicul cu funcții GPS și comunicare online, sistem de informare audio-video și sisteme de numărare a călătorilor.

Totodată, aceste troleibuze au o autonomie de 20 kilometri, având funcția de autobuz pe trasee neelectrificate, iar conectarea/ deconectarea la/de la rețeaua electrificată se face autonom, din cabina șoferului.

Pentru achiziția celor 100 de troleibuze, Primăria Municipiului București a obținut fonduri nerambursabile de la Administrația Fondului pentru Mediu.”, arată Primarul Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.