Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum arată vila de lux a senatorului UDMR Verestoy Attila. Dimensiunile sunt IMPRESIONANTE

verestoy attila

Senatorul UDMR Verestoy Attila , socotit unul dintre cei mai bogati politicieni, are o vila fabuloasa la Snagov. De-a lungul anilor, presa l-a creditat pe senatorul UDMR Verestoy Attila cu o avere de cateva zeci de milioane de euro, pe care si-ar fi cladit-o cu ajutorul afacerilor cu cherestea si a investitiilor la Bursa.

Ultima declaratie de avere a lui Verestoy, la fel ca si precedentele, este o lunga lista de conturi si actiuni la  bursa. Pe scurt, politicianul detine aproximativ 8,5 milioane de euro in diverse conturi, are imprumuturi acordate in valoare de 6,5 milioane de euro si actiuni de aproximativ 30 de milioane de lei, adica 6,6 milioane de euro.

Incendiu în penitenciarul Rahova: 67 de deţinuţi au fost evacuaţi

Asadar, in total, 21,6 milioane de euro. Politicianul detine si un portofoliu imobiliar impresionant, format din 6 terenuri, doua case de locuit (la Vladiceasca si Cristuru Secuiesc) si 3 apartamente (doua in Bucuresti si unul in Odorheiu Secuiesc). Perla coroanei o reprezinta insa vila din satul Vladiceasca, din zona lacului Tancabesti, care arata ca o nava spatiala, potrivit stirilorkanald.ro.

Băsescu, ATAC DUR la trei ambasadori români: 'Diplomați neprofesioniști'

Dimensiunile acesteia sunt impresionante: terenul aferent este de 13.927 metri patrati, locuinta are o suprafata de 573 metri patrati, anexele au 423 metri patrati, iar o constructie provizorie ocupa 101 metri patrati. Presa a relatat, la un moment dat, ca politicianul si-a montat nu mai putin de 15 camere de supraveghere care pazesc domeniul impresionant de la Vladiceasca.

sursa foto: stirilekanald.ro

content-image

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.