Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum au intrat Ponta și Aurescu într-un SCANDAL monstru. 'Veniti la relaxare, penalilor'

jenica boenica

Un scandal cât Casa Poporului stă să explodeze. Premierul Victor Ponta împreună cu ministrul de externe, Bogdan Aurescu, Teodor Meleșcanu și o întreagă liotă de miniștri și alți oficiali au dat o fugă în week-end prin Iordania. Premierul a fost primit ca un președinte și a rămas profund impresionat de condițiile oferite de iordanieni pelerinilor creștini.

În timp ce oficialii români strângeau mâinile regelui și ale întregului aparat hașemit, unul din cei mai câutați infractori români le râdea în nas chiar din Iordania și transmitea un mesaj tuturor penalilor din România care nu au chef de pușcărie:

Vezi și: BOMBA pe care o pregătește Victor Ponta: Mărește salariile cu 25% la toți bugetarii acum

Veniti la relaxare penalilor ! Hahahaha! Pentru sanatatea d-voastra, evitati ARESTUL!", spune Romeo Ursu, cunoscut în lumea interlopă ca Jenică Boenică.

Și continuă:

El a declarat ca i-ar ajuta pe unii dintre cei cercetați penal în România să se acomodeze in Iordania. "Cativa imi sunt simpatici, sa vina aici, nu le face nimeni nimic, nu-i extradeaza. Viata e frumoasa in Iordania, soare, relaxare, e mult mai bine decat in puscarie. Mi-am facut o multime de relatii in Iordania, stau la masa cu printi si seici, ii ajut si pe ei. Nu pe toti, doar pe cei care imi sunt simpatici. Unii chiar merita sa se duca la puscarie", spune Boenica pentru cancan.ro
El a postat pe Facebook si o fotografie pentru fanii sai. "O poza in graba ,sa -mi linistesc FANII, Imi duc nepotii la circ. AUTORITATILOR DIN ROMANIA LE DORESC LINISTE IN MINTEA LOR !!", a scris barbatul.

Citește și: Familia Băsescu dă o lovitură dură Antena 3: Câți bani pierde televiziunea

Adică un om pentru care statul român a emis mandat internațional de arestare le râde în nas oficialilor români aflați în vizită la Amman. Nu se știe foarte clar dacă serviciile de informații au avertizat delegația română de ce s-ar putea întâmpla acolo... însă totul amintește de vizită în Italia a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu și a lui Adrian Cioroianu, pe atunci ministru de externe când au stat la aceeași masă cu Costică Argint, un om condamnat în țară și căutat cu Interpolul în Europa.

Romeo Ursu a fost ridicat de politisti in 2008 intr-un dosar care privea o grupare de escroci imobiliari, insa a disparut chiar din cladirea tribunalului care trebuia sa-i elibereze mandatul de arestare, dupa ce ordonanta de retinere i-a expirat inainte ca instanta sa se pronunte.

Boenica se afla in prezent in Iordania

A parasit la scurt timp Romania, iar pe numele sau a fost emis un mandat de arestare pentru inselaciune. Se afla de atunci in Iordania si spune ca este nevinovat. Potrivit procurorilor, Boenica ar face parte si dintr-o retea de falsificatori de carduri care ar fi creat un prejudiciu de 2 milioane de euro, insa barbatul sustine ca este nevinovat.

Vezi și: Vladimir Putin a băgat spaima în ISIS: Teroriștii nu se tem de arme, ci de altceva

*****

Deocamdată premierul se laudă cu vizita în regatul iordanian:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.