Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum DEZERTEAZĂ medicii din Arad, noul focar cu coronavirus: Și-au cerut PENSIONAREA și au intrat în concediu medical

MbS News
medic coronavirus dezinfectie

Un număr de 40 de cadre medicale de la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad au demisionat sau au depus cerere de ieșire la pensie, miercuri, din cauza pandemiei de coronavirus. Alți 127 de angajați ai spitalului au intrat în concediu medical, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al SCJU Arad transmis, miercuri, unitatea medicală are peste 2.000 de angajați ca personal medical, dar mulți au intrat în concediu medical sau au cerut să iasă la pensie.

Citește și: Victor Ponta a răbufnit: Este 1 Aprilie – și mincinoșii de la PNL iar prostesc oamenii

„40 de angajați ai SCJU Arad, dintre care 31 de cadre medicale, și-au depus demisia sau dosarul de pensionare. Dintre aceştia 14 sunt medici. La această oră avem 127 de angajați în concediu medical. Numărul angajaților SCJU Arad, personal medical și auxiliar, este următorul - medici – 371, rezidenți – 315, asistenți – 985, infirmieri – 387 și brancardieri – 64”, se arată în comunicat.

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad a anunțat, de marți, că peste 80 de angajați - medici, asistenți, infirmieri, brancardieri, registratori medicali au intrat în concediu din 23 martie, iar 8 medici demisionează pentru că ies la pensie.

Citește și: Tăriceanu îi dă sfaturi premierului: În acest complex expozițional se poate organiza cel mai mare și mai complex spital pe care România poate să-l aibă

„Există opt cazuri de medici - șase de la UPU care au anunțat că își depun demisia pentru a intra în pensie. 83 de persoane – medici, asistenți, infirmieri, brancardieri, registratori medicali sunt în concediu medical de pe data de 23 martie. Pentru a face față unui aflux de pacienți infectați cu coronavirus s-a dispus angajarea de personal medical pe o perioadă determinată de 6 luni. Până acum am angajat 20 de medici, 19 asistenți medicali și 4 – personal auxiliar”, se arăta în comunicatul de marți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.