Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum explică Nicușor Dan numirea CONTROVERSATĂ a Dianei Punga în calitate de administrator public: 'E cea mai competentă!'

Inquam Photos / Octav Ganea
nicusor dan vot

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a numit-o pe șefa sa de cabinet în funcția de Administrator Public al Municipiului București. Diana Punga este cea care s-a ocupat de campania electorală a lui Nicușor Dan pentru postul de primar, aceasta fiind singura calitate care o recomandă pentru această funcție, deoarece studiile nu au legătură cu atribuțiile de serviciu.

Nicușor Dan: „E o persoană cu care am lucrat de foarte mult timp. În activitatea mea profesională am cunoscut sute de persoane, dar pe chestiuni logistice Diana e cea mai competentă. Ea a fost în campania mea electorală.

În campania electorală de obicei se vede ce e în față. Dar o campanie înseamnă să gestionezi sute de oameni, să strângi semnături și multe altele", a spus Nicușor Dan la Digi24.

Diana Punga are 35 de ani și a fost membru USB și a USB, partidul fondat de Nicușor Dan și care s-a transformat, ulterior, în USR. Aceasta a absolvit studii umaniste la Universitatea din București și are experiență în principal în marketing și în PR. Mai mult, Diana Pungă a fost implicată în proiectul „Fără penali în funcții publice”.

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.