Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum face Turcia bani pe spatele migranților

Merkel a făcut o mare înțelegere cu Turcia: pentru fiecare migrant care ajunge în Grecia din Turcia și pe care îl returnăm Turciei, Turcia ne dă să ținem noi în Europa un migrant sirian! Adică numărul de migranți va crește constant, dar, în plus, Turcia se alege cu bani și cu anularea vizelor.

Nu înțeleg de ce trebuie să-i dăm noi toți Turciei 6 miliarde de euro și acces liber în Europa, de vreme ce nu reușim să stăvilim venirea migranților. Doar așa, ca să facem o cheltuială în plus pe spatele cetățenilor europeni?

Iar dacă numărul migranților va crește, poate să se laude Iohannis cât vrea că noi rămânem la ce s-a stabilit, va crește și cota obligatorie pentru România, pentru că noii veniți vor fi redistribuiți.

Este clar că Europa nu e capabilă să se apere și, cu atât mai puțin, să-și apere statele membre de migranți. Fiecare stat e pe cont propriu. Din păcate, România nu e stat, ci colonie, așa că nu face nimic să-și apere granițele, ba chiar îi așează pe migranți în cele mai năstrușnice locuri: lângă uzina de muniție de la Sadu (Gorj) sau lângă plajele de la Vama Veche.

Cât despre intrarea Turciei în Uniunea Europeană, lucru pe care Ankara îl pregătește pe motiv că ne ”ajută” cu migranții, să vedeți atunci invazie de moschei, devenite peste noapte drepturi obligatorii ale minorității! Mega moscheea din București va deveni proiect european de respectare a diversității, lucru care nu va fi reciproc și la Istanbul pentru că întotdeauna doar ceilalți au drepturi!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.