Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum ignoră Loteria Română starea de alertă

Facebook
Loteria Romana

Agențiile loto se vor redeschide pentru jucători de luni, 18 mai, dată la care se vor relua și plata câștigurilor, iar primele trageri loto vor avea loc joi, 21 mai, se arată într-o scrisoare internă adresată salariaților Loteriei Române de către directorul Sebastian-Iacob Moga.

Agențiile au fost închise pe perioada stării de urgență, prin deciziile cuprinse în ordonanțele militare. Legislația aferentă stării de alertă interzice organizarea mai multor activități, printre care și cea a jocurilor de noroc în spații închise, potrivit money.ro.

Citește și: Video scandalos! Cum a fost provocat ÎPS Teodosie în timpul slujbei

Loteria Română a ezitat, în ciuda crizei generate de pandemie, să se lanseze în online. Intrarea pe această nișă ar fi însemnat continuarea asigurării de venituri și realizarea de profit, atât de necesar pentru bugetul statului român, extrem de afectat de creșterea cheltuielilor în această perioadă.

În scrisoarea trimisă subalternilor săi, directorul general al Loteriei nu menționează nimic despre lansarea pe online, ca în cazul Loteriei poloneze, ci doar despre dorința jucătorilor de a se reîntoarce la jocurile lor preferate. ”Ne-am asigurat că atât revenirea dumneavoastră la serviciu cât și revenirea jucătorilor în agenții se vor face în condiții de siguranță și protecție optime”, se arată în scrisoarea amintită.

Citește și: Guvernul schimbă strategia! Ludovic Orban dezvăluie o schimbare radicală făcută pentru starea de alertă

În acest scop, s-au achiziționat materiale de curățenie și de protecție împotriva COVID-19 suficiente, se instalează panouri de plexiglas cu rol de protecție în agențiile loto, acolo unde este necesar, există marcaje pentru distanța de siguranță și sunt stabilite intervale orare dedicate exclusiv igienizării și dezinfectării locațiilor”, a mai spus Moga.

Cea mai bună măsură de protecție pentru jucători este alternativa online a jocurilor. Oamenii ar fi evitat deplasarea la agenție, iar în acest fel, riscurile contaminării ar fi fost egale cu zero.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.