Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum înregistrezi convorbirile telefonice pe telefonul tău

pixabay.com
diverse, media, telefon

Deşi în urmă cu câţiva ani era mult mai uşor să înregistrezi o conversaţie telefonică, acum a devenit mult mai complicat să înregistrezi apeluri telefonice pe Android.

În cazul în care sunteţi mândri posesori de Android, nu este foarte complicat să înregistraţi o conversaţie telefonică, dacă aveţi aplicaţia potrivită şi aveţi în vedere câteva detalii pe partea de configurare. După mai multe experimente, am ajuns la concluzia că aplicaţia Call Recorder de la Boldbeast este cea mai facilă soluţie pentru această activitate. Este gratuită, nu include reclame şi singurul motiv pentru care aţi putea investi nişte bani în ea este pentru a câştiga posibilitatea înregistrării automate a tuturor apelurilor telefonice. Implicit, trebuie să iniţiaţi voi înregistrarea.

Ruşii ţin cu dinţii de Crimeea şi BARICADEAZĂ întregul bazin al Mării Negre

Descărcaţi aplicaţia din Google Play. Aceasta ar trebui să funcţioneze pe aproape orice smartphone, indiferent de operatorul pe care îl folosiţi şi de configuraţia hardware a acestuia. Eu am instalat-o pe un Samsung Galaxy Young, plecând de la premisa că, dacă merge pe un telefon entry level, funcţionează pe orice altceva. A mers perfect.

După ce aţi instalat-o, intraţi în ea şi apăsaţi pe butonul Settings al telefonului pentru a accesa pagina de configurare a aplicaţiei. Două aspecte sunt mai importante din pagina de configurare a programului. Locaţia de salvare a înregistrărilor este configurabilă pe pagina App Settings. Implicit, ca şi ,,Clip Saving Folder”, este definit un director ascuns de pe cardul SD sau stocarea internă a aparatului. Acesta poate fi modificat cu uşurinţă. Şi într-un caz şi în altul, directorul este accesibil prin intermediul unui PC şi, oricum, toate înregistrările pot fi accesate din interfaţa Call Recorder | Boldbeast. Tot din respectiva listă, printr-o atingere prelungită pe o înregistrare, o puteţi redenumi sau îi puteţi ataşa câteva linii de text. Dacă vreţi să interacţionaţi cu fişierele generate de aplicaţie, de tip .amr, direct de pe telefon, într-un mod mai facil, puteţi apela la un manager de fişiere gen ES File Explorer – gratuit în Google Play.

Probleme pentru DNA: În CSM se cere cercetarea procurorilor după decizia CCR/ VIDEO

Pe pagina de meniu Call Setting puteţi alege să fie înregistrate toate apelurile telefonice şi puteţi opta ca după încheiere unei conversaţii să fiţi întrebat dacă aceea să fie  sau nu înregistrată. De asemenea puteţi defini o durată de timp de câteva secunde pentru apelurile care implicit să nu fie niciodată înregistrate. Din acest moment, în timpul oricărei conversaţii telefonice, pe ecran va apărea un buton de record pe care îl puteţi apăsa pentru a declanşa înregistrarea.

Dacă v-aţi obişnuit să vorbiţi mult pe difuzor, o alternativă este Smart Voice Recorder. Aceasta este o aplicaţie gratuită care poate fi folosită atât pentru înregistrarea de diverse evenimente, conferinţe, concerte, cât şi pentru înregistrarea apelurilor telefonice puse pe modul handsfree, deoarece poate rula în fundal.

Sursa: Playtech.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.