Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hrebenciuc l-a scos din joc pe Ilie Sârbu / VIDEO

ilie sarbu

Fostul sforar PSD-ist Viorel Hrebenciuc l-a daramat pe Ilie Sarbu. O spune însusi socrul lui Victor Ponta, într-o explicatie privind motivul pentru care iese din politica si se retrage la Curtea de Conturi. Potrivit acestuia, suspiciunile care planeaza asupra sa si celebra fraza 'Sa-l folosesc pe Ilie Sarbu sa-l calce pe cap?' l-au scos din jocurile mari.

Procurorii DNA Brașov au dispus disjungerea dosarului lui Ilie Sârbu din dosarul în care a fost trimis în judecată Viorel Hrebenciuc. Hrebenciuc este judecat in dosarul retrocedarilor ilegale. In dosarul in care s-a cerut arestarea lui Hrebenciuc  se arata ca PSD-istul dorea sa faca presiuni prin intermediul lui Sarbu Ilie. "Acuma sa-l folosesc pe Ilie Sarbu. Sa-l calce pe cap...?...", ii spunea Hrebenciuc lui Dan Costin Bengescu, cercetat si el in dosar.

Explicatiile lui Ilie Sarbu de la minutul 02.24.

"Ei sunt toti liberi si eu am ramas agatat intr-un dosar disjuns", se mai plange Ilie Sarbu. "E greu sa mai convingi pe cineva ca n-ai nicio vina. De la acea data n-am mai iesit pe TV-urile centrale. Mi-am impus eu, desi nu s-a putut dovedi ca Hrebenciuc a vorbit cu mine", a adaugat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.