Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum liniștim un bebeluș - ce facem bine, ce facem greșit și idei practice de la Little Prints

Little Prints
suzeta

Există două categorii de părinți. Pe de-o parte cei care atunci când plânge bebelușul sunt panicați și ar face orice pentru a opri avalanșa de lacrimi. Pe de altă parte sunt și cei care încearcă să își obișnuiască bebelușul cu astfel de situații. Lasă-l să plângă, să facă plămânii tari spun vorbele din popor. Adevărul este undeva la mijloc, căci și plânsul unui bebeluș este un barometru al stării sale de bine.

În primele sale luni de viață cel mic își exprimă exclusiv prin plâns toate stările posibile. Transmite disconfort, când trebuie schimbat de scutec, când îi este foame etc. Poate părea copleșitor, însă pentru fiecare situație grimasele sunt altele, plânsul este diferit. Așadar despre cum să liniștiți un bebeluș înseamnă mai întâi de toate să știți de ce plânge!

Suzetele de la Little Prints, atuul părinților

Este deja o abordare clasică ca atunci când un bebeluș plânge să fie pus la sânul mamei. Chiar dacă nu îi este foame, atașarea skin to skin îl ajută să se calmeze. În timp, producătorii de accesorii pentru bebeluși și-au dat seama că în cazul celor care nu pot alăpta trebuie să existe o soluție. Biberoanele create erau acel substitut necesar. Însă tetina a tot fost definită și modificată până la perfecțiune. Acum, tetina suzetelor Bibs sau Frigg disponibile la Little Prints sunt cele care se aseamănă mai mult cu sânul mamei.

Suzeta poate calma, condiția obligatorie este să fie o formă prietenoasă. În cazul celor de la Bibs spre exemplu, brand danez de renume, tetina este moale și flexibilă. Așadar uitați de cele din plastic dur. Noua generație de tetine de calitate înseamnă cele din silicon sau latex, cele care oferă per total o altfel de experiență. Imită foarte bine sânul mamei și pe termen lung nu au influență în ceea ce privește dezvoltarea cavității orale.

Jucăriile de dentiție pot ajuta

Dacă vorbim de plânsete în perioada primelor luni de viață, nu este de omis faptul că erupția dentară prezintă adevărate dureri. Unii bebeluși simt nevoia să roadă, să mestece, încearcă să își calmeze gingiile inflamate în fel și chip. În aceste situații nu putem spune că suzeta este de ajutor, căci aceasta ajunge mai degrabă să fie roasă. Încercați jucăriile de dentiție, acestea sunt disponibile de asemenea la littleprints.ro.

Pentru că acestea sunt jucării cu dublu rol, sunt perfecte pentru a masa gingiile, au tot felul de forme și culori. Descoperiți animăluțe spre exemplu și culorile pastel în gama variată de jucării de dentiție.

Nevoi de bază

Plânsul în primă fază înseamnă nevoi de bază: fie somn, fie foame, fie confort termic și dragostea maternă. În perioada de sarcină bebelușul stătea în burta mamei, ocrotit, avea scut împotriva a tot ce ne înconjoară. De când vine pe lume cunoaște zgomote, lumini, voci și chipuri diferite. Adaptarea la viața extrauterină ar putea fi grea.

Optați pentru baby nest, spațiul bine delimitat îl va ajuta pe bebeluș să simtă mai bine ca oricând. Optați pentru păturici groase, fine ca spuma laptelui, din bumbac, pentru că atunci când este învelit bebelușul să simtă finețea materialului. Astfel de produse sunt regăsite în stocul de la Little Prints. Selecția de branduri de top aici este referință pentru toți acei părinți care au nevoie de produse calitative, dintre cele mai bune pentru bebelușii lor.

Descoperiți implicit brandul propriu, Little Prints

De asemenea, Little Prints se mândrește și cu brand propriu. Asta înseamnă produse ce se aliniază cu cele de top.

Emoțiile acestui început în viața părinților înseamnă și un îndemn de a alege mereu calitatea. Din fericire, la ora actuală veți descoperi că industria aceasta este destul de ofertantă și variată, aveți de unde alege culorile dorite, designul dorit al lucrurilor pentru bebeluși. La fel de bine însă este posibil să fiți confuzi despre ce este mai bun dintre toate acestea. Instinctul vă ajută, dar baza în ceea ce privește modul în care faceți selecția rămâne, desigur, preferință pentru calitate. Pentru că despre aceasta vă veți aminti cu mult după ce ați plătit prețul, observând durabilitatea produselor.

Comenzile sunt posibile exclusiv online, din pagina oficială littleprints.ro. Descoperiți acest univers colorat și variat al lucrurilor pentru bebeluși.

Contact: hello@littleprints.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.