DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Cum lucrează 'binomul SRI-DNA' pentru Dan Voiculescu

dan voiculescu

Klaus Iohannis şi Dan Voiculescu au un duşman comun: Traian Băsescu. Fără un pact formal, cei doi au de câştigat dintr-un noi de colaborare la distanţă, inclusiv prin intermediul "binomului SRI-DNA", spune jurnalistul Ion Cristoiu, care îşi aminteşre cum Antena 3 a devenit un câine de pază a preşedintelui după alegeri, iar liderii PNL au prins rădăcini în studiourile televiziunii lui Voiculescu.

Dincolo de rememorarea acest evenimente recente, Cristoiu trece în revistă două evenimente care au avut loc joi, 25 iunie:

"1. Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, cea cu care se fac negustoriile politice în numele tatălui, a fost achitată în prima instanță în Dosarul Loteria 2. E drept, sentința nu e definitivă, dar la lentoarea cu care se pot mișca lucrurile în Justiția noastră, pînă în 2016 nu văd nici măcar o primă ședință la Curtea de Apel, admițînd că DNA ar avea de gînd să conteste decizia Tribunalului. Cu puțin timp în urmă, Procesul de șantaj împotriva Cameliei Voiculescu, început în 1 octombrie 2013, a fost amînat pentru 23 septembrie 2015. Durează de un an și ceva. În 23 septembrie 2015 se apropie de doi ani. Și va mai dura vreo cîțiva ani.

2. Procurorul Emilian Eva e cel care l-a trimis în judecată pe Dan Voiculescu în Dosarul ICA. Pentru asta a devenit ținta campaniilor violente duse de Antena 3, dar și de toate site-urile aflate sub influența lui Dan Voiculescu, de la Lumea Justiției pînă la DC news.Tot joi, 25 iunie 2015, am aflat că procurorul Eva Emilian, în prezent procuror la Iași, a fost înhățat de Binomul SRI-DNA. Urale nesfîrșite la Antena 3. Binomul SRI-DNA confirmă, prin acuzațiile aduse lui Eva Emilian, că e vorba de un bandit, care a acționat la comanda altui bandit Traian Băsescu."

"Așadar, pe lîngă cele două favoruri făcute Cameliei Voiculescu, Binomul SRI-DNA a servit Antena 3 cu un nou argument de autoritate că mandatul lui Traian Băsescu a fost unul al hărțuirii criminale a dușmanilor precum Dan Voiculescu.

Sunt întîmplătoare aceste două fapte? Firește că nu. În cele șase luni, Antena 3 a continuat să fie cîinele de pază al lui Klaus Iohannis. Tot în această perioadă instituțiile de forță puse în slujba lui Klaus Iohannis au pornit o campanie sălbatică de discreditare a mandatelor lui Traian Băsescu: Deciziile de redeschidere a dosarelor lui Traian Băsescu, anchetarea penală a Referendumului, anchetarea Familiei.

Băsescu și alte numeroase acțiuni ale Binomului n-au fost altceva decît material generos servit Antenei 3 pentru a putea ridica operațiunea de propagandă anti- Băsescu la nivele uluitoare, dacă ne gîndim că de șase luni România are un alt președinte: Klaus Ioahnis. Chiar și în disputa dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis Antena 3, la ordinele lui Dan Voiculescu, a fost mai mult decît prudentă cu cel care a cerut demisia premierului, singura atitudine fiind o nouă a lui Mihai Gâdea de pișat ochii a tristețe că cei doi se ceartă.

O retrospectivă a celor șase luni de alimentare a Antenei 3 de către Binomul SRI-DNA cu argumente oficiale pentru discreditarea mandatelor lui Traian Băsescu ne obligă să ne reamintim că:

1. În 2009, Klaus Iohannis a fost păpușa lui Dan Voiculescu în bătălia electorală cu Traian Băsescu. Dan Voiculescu a fost cel care l-a propulsat pe primarul de Sibiu, printr-o propagandă deșănțată, ca vedetă la nivel naționa. Un asemenea lucru nu se uită, mai ales că Traian Băsescu l-a tratat pe Klaus Iohannis, în aceeșai perioadă cu sictir.

2. Dan Voiculescu și Klaus Iohannis au un dușman comun: Traian Băsescu. Dan Voiculescu, pentru că vrea să se răzbune c-a ajuns la pușcărie. Klaus Iohannis, pentru că președinția lui Traian Băsescu e un permanent reper stînjenitor pentru președinția sa mediocră. Campania de discreditare a mandatelor lui Traian Băsescu îi convine de minune lui Klaus Iohannis. Dacă președinția lui Traian Băsescu a fost un regim criminal, președinția lui Klaus Iohannis, definită prin Nimicul suit în Deal, e un regim strălucitor.

Dar Binomul SRI-DNA, el ce interes are să lucreze pentru Antena 3? Cum ce interes? Să-i facă pe plac noului Jupîn! Dan Voiculescu, dormi liniștit! Binomul SRI-DNA lucrează pentru tine!", scrie Ion Cristoiu pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.