Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum poți să ai cele mai bune cărți de vizită

luxurycards.ro
carte de vizita

Prima impresie contează nu este doar o vobă din bătrâni, ci este pura realitate. Potrivit unui studiu realizat de Universitatea Princeton, psihologii afirmă că ne sunt suficiente doar 7 secunde pentru a ne face o primă concluzie despre cineva. Felul în care un vânzător, spre exemplu, reuşeşte “să-i placă” potenţialului client poate influenţa surprinzător asupra deciziei de a cumpăra sau nu ceea ce i se presupune (valabil, de asemenea, în negocieri).

Cu atât mai mult, dacă activezi în domeniul relațiilor publice, în business sau în orice alt domeniu în care interacționezi mereu cu oameni noi.

În toate domeniile, imaginea  reprezintă un pilon esenţial pe care se bazează buna desfăşurare a unui proiect ori a unei campanii. Flyere, bannere sau cărţi de vizită – acestea, şi nu numai, reprezintă modul în care informaţia ajunge de la brand la client.

Cu toate că suntem în era digitală, schimbul de cărţi de vizită este un obicei adânc înradacinat în interacţiunea dintre oameni, fie ei oameni de afaceri sau liber profesioniști.  Fie că întâlneşti un potenţial client pentru prima oară, fie că participi la un eveniment specific domeniului tău de activitate, cartea ta de vizită este un factor cheie pentru o primă impresie bună.

O carte bună de vizită ar trebui să înglobeze toate elementele specifice companiei tale și, mai mult decât atât, să te reprezinte. Un lucru nu foarte uşor avand în vedere că măsura standard este de 9 pe 5 centimetri!

Acesta este și motivul pentru care nu trebuie să tratezi lejer problema achiziționării unor cărți de vizită de calitate. Pentru a te asigura că faci alegerea corectă pentru brandul tău, uită orice gând de experimentare și îndreaptă-te către oameni cu experienţă în acest domeniu. Este și mai ieftin decât dacă ai încerca n variante! Noi iţi propunem Luxury Cards, un serviciu de printing exclusivist dedicat luxului şi perfecţiunii in cărţii de vizită.

Selecţia oferită clienților cuprinde o gamă variată de modele. De la cele mai simple, de carton colorat, imprimat prin – serigrafie, folio, letterpress sau print digital, la cele mai complexe, spre exemplu, cea cu model de lac selectiv. Această tehnică este folosită în general pe cartoane mate colorate în masă.

content-image

Lacul selectiv este un finisaj rafinat ce se aplică „selectiv” peste o parte din elementele cărţii de vizită. Efectul obţinut este deosebit prin diferenţa vizuală şi tactilă a celor doua suprafeţe (cea mată şi cea lucioasă).

content-image

Timpul de lucru variază în funcţie de finisajele şi cartonul ales. Mai mult decât atât, marea majoritate a cărţilor de vizită de la Luxury Cards se fac manual. Pentru că obiectele de lux nu se fac niciodată în grabă! Mai mult, produsele vor ajunge prin curierat rapid în orice oraş din ţară.

content-image

Nu uita! Felul în care ne prezentăm prima data reprezintă exteriorizarea personalităţii noastre sau a brandului pe care îl reprezentăm; poate vorbi despre statut, nivel social, preferinţe... până la mesaje foarte subtile.  Așadar, să nu ți se pară deloc exagerat atunci când auzi că o primă impresie pozitivă îți poate influenţa viitorul!  Pentru că așa este!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.