Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum poate scăpa partidul lui Dragnea de lozinca M*UIE PSD: 'Există o soluție. Da, știu, asta costă'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea conges

Oana Gheorghiu de la Asociația „Dăruiește Viață” a dat publicității un mesaj adresat PSD, care în scurt timp a devenit viral pe Facebook. Gheorghiu îi îndeamnă pe social-democrați să își schimbe numele. „E singurul mod în care mai poți scăpa.”, scrie Gheorghiu pe Facebook.

"Dragă" PSD, am primit azi noapte o poză de la Untold și mi-a devenit și mai clar că te afli în mare dificultate. Lozinca aceea, etichetă, sau cum vrei să-i zici, va sta alături de tine pe vecie, ți s-a lipit de nume ca marca de scrisoare, ca să prafrazez versul unui celebru cântec. Și, trebuie să recunoști, ai făcut tot ce-ai putut ca să-ți capeți eticheta, (cel mai mare merit îl au Olguța și Carmen Dan, să admitem asta pentru corectitudine)

Orice groapă din asfalt, orice coadă la poștă, la ANAF, la primărie, la cartea funciară, la spital, la casa de pensii, orice gafă a Vioricăi, orice iexplicație a lui Tudorel (și aici pe nedrept o iei tot tu, că el, de fapt, e de la ALDE), orice amendă de circuație, orice blocaj în traficul bucureștean sau cel de pe DN1, oricare dintre astea și toate la un loc vor avea mii sau sute de mii de reproduceri ale deja celebrei lozinci. Până și cei mai elitiști dintre noi o vor gândi măcar.

Tensiuni URIAȘE în contextul BREXIT - Se conturează scenariul ca Marea Britanie să iasă din UE fără un acord

Și e trist, dragă PSD, e trist pentru tine și e trist pentru noi, ăia dun bula care lupta cu corupția. E trist că n-a reușit bula asta să găseasca ea o lozincă, o etichetă care să te arate așa cum ești, fără vulgarități sau cuvinte obsecne. E trist că ești așa de rău încât a fost nevoie să coborâm cu toții atât de jos.

Dar dacă de asta e nevoie, de această coborâre, poate că e momentul să ne trezim cu toții și să ne dăm seama ca un om, revoltat, supărat că viața lui e dată peste cap de niște hoți, că familia lui trăiește viața nu tocmai ușoară de imigrant, a reușit ceea ce noi ceilalți n-am putut, să producă un curent care nu mai poate fi oprit. Cum ziceam, e trist că acel curent e creat în jurul unei sintagme atât de neacademice, dar aici suntem. Și oricât de oripilați am fi, trebuie să recunoaștem ca sintagma rezonează perfect cu imaginea pe care ne-ai aratat-o în ultimii doi ani.

Pentru tine, "dragă" PSD, există o soluție: să-ți schimbi numele. E singurul mod în care mai poți scăpa. Da, știu, asta costă. Electoral mai ales, că uite, idee de nume îți dau eu gratis: PCP (Partidul Cu Penali, că tot ataci pe toate canalele campania #farapenaliinfunctiipublice). Trebuie să recunoști că ideea mea e genială... ce nume ar putea descrie mai exact viziune și misiunea ta?

Pentru noi, bula, există oare o soluție? Poate că da... o opoziție unită, capabilă să-și lase naibii orgoliile de o parte și să formeze o echipă adevărată.

Vedem ce va fi, dar până una alta, trebuie să recunoaștem că niște plăcuțe au făcut knockout ditamai partidul.”, scrie Gheorghiu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.