Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum 'răspunde' creierul când spui 'Te iubesc!' - Cuvintele frumoase care pot remodela ADN-ul

freepik.com
creier

Cum 'răspunde' creierul când spui 'Te iubesc!' - Cuvintele frumoase care pot remodela ADN-ul

Cuvintele frumoase au capacitatea de a ne remodela ADN-ul prin generarea unor reacţii neurochimice care se petrec în creier.

Gândurile pe care le avem și activitatea minții determină sănătatea și expresia ADN-ului nostru.

Psiholog român Laura-Maria Cojocaru, președinte și fondator al Institutului de Neuro-Programare Lingvistică Somato-Integrativă, susţine că viața înseamnă vibrație și frecvență, iar nimic din tot ceea ce noi cunoaștem nu se odihnește, totul se mișcă, totul vibrează. “Baza fiecărei stări de spirit și a materiei, inclusiv a condițiilor de boală sau de sănătate, este starea lor primară de vibrație".

Totodată, acesta susţine că îmbunătățirea vibrației tale interioare, care este "punctul de atracție” pentru experiențele din viața ta, este cheia strălucirii, abundenței și bucuriei şi că ceea ce credem, simțim și vorbim, este ceea ce vom crea ca experiență concretă.

Studiile în câmpurile energetice vibraționale au explodat în noua știință a epigeneticii. Informațiile colectate ne încurajează să abandonăm convingerile învechite că suntem victime ale codurilor genetice predeterminate. Acesta explică modul în care percepțiile asupra mediului nostru interior și exterior ne modelează biologia și comportamentul și ne fac stăpâni pe propriile noastre vieți.

“Una dintre cele mai impresionante descoperiri din știința epigeneticii este că cuvântul vorbit poate influența modul în care ADN-ul nostru instruiește informațiile către celulele noastre, afectându-ne în mod direct sănătatea, vibrația și bunăstarea. Este remarcabil faptul că expresia noastră ADN poate fi reprogramată prin vorbirea umană. Principiul legii atracției afirmă că ceea ce gândim și simțim atrage aceeași vibrație înapoi la noi. Cuvintele și gândurile din spatele lor emit frecvențe, astfel că, ceea ce vorbim sau gândim atrage spre noi materializarea aspectelor respective. Aceste rezultate ne influențează sănătatea, relațiile, finanțele, împlinirea obiectivelor”, spune psihologul Laura Maria Cojocaru, potrivit rador.ro

Efectele benefice pe care le are asupra creierului expresia "Te iubesc"

Mai mult decât atât, psihologul Laura Maria Cojocaru afirmă că fiecare cuvânt pe care îl rostim generează reacții neurochimice în creierul nostru, care direcționează energia, gândurile și creează experiențe și sentimentele care se potrivesc cu cuvintele.

Vorbirea din inimă creează o cale directă de înaltă frecvență care ocolește ego-ul și merge direct în comportamentul nostru conștient. Alegând în mod conștient cele mai puternice cuvinte cu frecvențe mai mari, creem armonie, echilibru și bunăstare, iar experiențele noastre vor reflecta Bucurie și Prosperitate. Propozițiile care conțin nu, nu pot, nu este, nu există, niciodată, nu o să, nu pot să, nu voi putea, nu ar trebui, nu aș putea, nu sunt capabil(ă,) pot fi restructurate folosind cuvinte pozitive, clare și de susținere care promovează o frecvență care ne îmbunătățesc bunăstarea interioară. Acest lucru va încuraja comportamente armonioase și răspunsuri positive și ne va transforma viața, dându-i un sens de împlinire și recunoștință”, declară psihologul.

Cuvântul "iubire" se apropie foarte mult de cuvântul "Dumnezeu" ca influenţă vibraţională. Expresia "Te iubesc" are o putere atât de mare încât activează întreg sistemul neurologic şi generează o stare euforică la nivelul întregului corp.

"Mulțumesc" este unul din cuvintele magice care poate remodela ADN-ul și care conform piramidei nivelurilor de conștiință a lui David Hawkins se află la nivelul 510 din 1000 - nivelul Recunoștinței și stă la baza apariției întâmplărilor extraordinare din viața noastră, generând starea de fericire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.