Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum s-a adaptat fostul mare jucător de tenis Boris Becker în penitenciar - Un deținut model, care predă cursuri de yoga și de management

cloudfront.net
Boris Becker

Boris Becker, de la campion, la deținut model. După o condamnare de doi ani și jumătate pentru tentativa de a ascunde bunuri, în urma falimentului din 2017, fostul numărul 1 al tenisului își ispășește pedeapsa în penitenciarul britanic Huntercombe, mult mai confortabil decât cel din Wandsworth unde a fost închis în luna aprilie.

Conform managerului său și a avocaților, pare că se descurcă foarte bine. Nu împarte celula cu nimeni, dar are o viață socială bogată, interacționează cu colegii săi deținuți cărora le oferă sfaturi, mici lecții de management - sperăm că nu de finanțe - de managementul stresului și graţie unui program de formare pe care l-a conceput el însuși și care include cursuri de yoga și meditație pe care le oferă cu generozitate altor aproximativ patruzeci de oaspeți ai structurii – a slăbit opt ​​kilograme. În acelaşi timp, primește în mod regulat vizitele partenerei sale și poate comunica telefonic oricând dorește cu familia.

„Clientul nostru Boris Becker este într-o stare bună, compatibilă cu circumstanțele și este implicat constructiv în viața de zi cu zi a închisorii”, a explicat avocatul său, Oliver Moss.

„Ca atlet, este obișnuit cu victoriile și înfrângerile și împărtășește experiențele sale de viață şi altor deținuți”, care în Hunterscombe sunt în mare parte funcţionari, vinovați de infracțiuni fiscale și administrative ca el.

Pe scurt, Boom-Boom Boris nu cedează și nu se descurajează, așa cum făcea şi pe terenurile de la Wimbledon, iar acum, vizează reducerea pedepsei pentru bună purtare și extrădarea în Germania. Odată plătită datoria față de societate, ne putem aștepta la un volum de memorii îmbogățit cu un capitol neașteptat și amar, dar cu siguranță interesant, notează publicația italiană La Stampa, citată de agenția Rador.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.